GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γαλλία - Ελεύθερο το ζευγάρι με την ύποπτη συμπεριφορά σε τρένο

Δύο άνθρωποι, που επέβαιναν σε αμαξοστοιχία υψηλής ταχύτητας στην Τουλόν, στη νότια Γαλλία ανακρίθηκαν από αστυνομικούς και αφέθηκαν ελ...


Δύο άνθρωποι, που επέβαιναν σε αμαξοστοιχία υψηλής ταχύτητας στην Τουλόν, στη νότια Γαλλία ανακρίθηκαν από αστυνομικούς και αφέθηκαν ελεύθεροι, έπειτα από αναφορές εργαζομένων της αμαξοστοιχίας ότι το ζευγάρι είχε ύποπτη συμπεριφορά, ανέφερε ο διαχειριστής του δικτύου της περιοχής.
Όπως είχε ανακοινωθεί νωρίτερα, η αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα που επέβαιναν στην αμαξοστοιχία, που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Νίκαια-Παρίσι. Οι δύο επιβάτες αρνήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις υπαλλήλων και να επιδείξουν τα εισιτήρια τους. Άλλαζαν θέσεις και επικοινωνούσαν μεταξύ τους με χειρονομίες, δήλωσε στο πρακτορείο Reuters έτερος υπάλληλος της αμαξοστοιχίας.
«Με δεδομένη την υπάρχουσα κατάσταση, οι συνάδελφοι αποφάσισαν να ζητήσουν την επέμβαση της αστυνομίας», δήλωσε ο ελεγκτής εισιτηρίων διατηρώντας την ανωνυμία του και πρόσθεσε: «Έχουμε λάβει οδηγίες αν έχουμε την οποιαδήποτε αμφιβολία για το οτιδήποτε, θα πρέπει να την αναφέρουμε».
Η αμαξοστοιχία καθυστέρησε το ταξίδι της για περίπου μία ώρα, καθώς ένοπλοι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στα τμήματα του τρένου, τρομάζοντας τους επιβαίνοντες που παρακολουθούσαν, με έναν εξ αυτών να βάζει, μάλιστα, τα κλάματα.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση