GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γκιουλέν: Ίσως το πραξικόπημα στην Τουρκία να ήταν σκηνοθετημένο

Ο ιεροκήρυκας Φετουλάχ Γκιουλέν που διαμένει στις ΗΠΑ, ενώ τους υποστηρικτές του κατηγορούν οι τουρκικές αρχές για την απόπειρα πραξι...


Ο ιεροκήρυκας Φετουλάχ Γκιουλέν που διαμένει στις ΗΠΑ, ενώ τους υποστηρικτές του κατηγορούν οι τουρκικές αρχές για την απόπειρα πραξικοπήματος στην χώρα, δήλωσε σήμερα ότι η απόπειρα ανατροπής ενδέχεται να είχε σκηνοθετηθεί, ενώ προέτρεψε τους Τούρκους πολίτες να μην αντιμετωπίζουν την στρατιωτική επέμβαση με θετική διάθεση.

Ο Γκιουλέν, που μίλησε σε δημοσιογράφους στην Πενσιλβάνια όπου ζει, τόνισε ότι η Δημοκρατία δεν μπορεί να επιτευχθεί με την ανάληψη στρατιωτικής δράσης.

Εξάλλου, από την πρώτη στιγμή ο Γκιουλέν αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή του στην απόπειρα πραξικοπήματος, την οποία μάλιστα καταδίκασε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο.

“Ως κάποιος που έχει υποφέρει από πολλά στρατιωτικά πραξικοπήματα τις τελευταίες πέντε δεκαερίας, είναι ιδιαίτερα προσβλητικό να κατηγορούμαι ότι συνδέομαι με οποιονδήποτε τρόπο με μία τέτοια απόπειρα”, δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση