GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζητούν συγνώμη από τον Σάντερς για το προεκλογικό σαμποτάζ

Η Εθνική Επιτροπή του Δημοκρατικού Κόμματος (DNC) ζήτησε συγγνώμη  από τον γερουσιαστή Μπέρνι Σάντερς μετά από τη διαρροή ηλεκτρονικών ...


Η Εθνική Επιτροπή του Δημοκρατικού Κόμματος (DNC) ζήτησε συγγνώμη  από τον γερουσιαστή Μπέρνι Σάντερς μετά από τη διαρροή ηλεκτρονικών μηνυμάτων στα οποία υποδηλώνεται ότι η ηγεσία του κόμματος προσπάθησε να σαμποτάρει την προεδρική καμπάνια του Σάντερς.
«Εκ μέρους όλων στην DNC ζητάμε βαθιά και ειλικρινή συγγνώμη στον γερουσιαστή Σάντερς, τους υποστηρικτές του, και το σύνολο του Δημοκρατικού Κόμματος, για τα αδικαιολόγητα σχόλια που έγιναν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου», τόνισε η επιτροπή σε δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα την μέρα έναρξης του συνεδρίου του κόμματος στη Φιλαδέλφεια για την επίσημη απονομή του χρίσματος στην Χίλαρι Κλίντον.
Πρόσθεσε επίσης ότι τα ηλεκτρονικά μηνύματα δεν αντιπροσωπεύουν την σταθερή δέσμευση (της επιτροπής) για ουδετερότητα κατά την διεργασία του χρίσματος του κομματικού υποψηφίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση