GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Γουακάσο

Στην Αθήνα βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου ο Μουμπάρακ Γουακάσο για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, όπως μετέδωσ...


Στην Αθήνα βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου ο Μουμπάρακ Γουακάσο για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, όπως μετέδωσε ο Διονύσης Δεσύλλας στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Γκανέζος μέσος που έμεινε ελεύθερος τη Ρουμπίν Καζάν είχε ενημερώσει τον Αντρέα Στραματσόνι πως τακτοποίησε το θέμα με το διαβατήριό του, και σήμερα το πρωί έκανε πράξη την υπόσχεσή του.

Ο Αφρικανός χαφ ήρθε στη χώρα μας με πτήση από την Κωνσταντινούποληυ και μετέβη απευθείας στο metropolitan για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Αν όλα πάνε καλά, ο παίκτης θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με το «τριφύλλι».

Το μεσημέρι αναμένεται στην Ελλάδα και ο μάνατζέρ του, ώστε να τελειώσουν οι συζητήσεις των δύο πλευρών και να πέσουν οι υπογραφές.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση