GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η σκιά του Νταβούτογλου ήταν άνθρωπος του Γκιουλέν - Τα σημάδια από την ανάκριση

Ένας αντισυνταγματάρχης από τους πιο καλά εκπαιδευμένους της ηγετικής ελίτ του τουρκικού στρατού, υπασπιστής του αρχηγού του Γενικού Επ...


Ένας αντισυνταγματάρχης από τους πιο καλά εκπαιδευμένους της ηγετικής ελίτ του τουρκικού στρατού, υπασπιστής του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου, ομολόγησε μετά από σκληρή ανάκριση, ότι είναι άνθρωπος του θανάσιμου εχθρού, του Τούρκου προέδρου, του Φετουλάχ Γκιουλέν.
Ο Λεβέντ Τουρκάν συνόδευε συχνά τον πρώην πρωθυπουργό Αχμέτ Νταβούτογλου, σε επίσημες εκδηλώσεις και συναντήσεις. Όπως αναφέρουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ο αξιωματικός αποτελούσε τα αυτιά και τα μάτια του Γκιουλέν και έχει ήδη "πληρώσει" για την αφοσίωσή του στον αυτοεξόριστο θανάσιμο εχθρό του Ερντογάν. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης δέχθηκε απανωτά χτυπήματα, ενώ πληροφορίες από την τουρκική αστυνομία αναφέρουν ότι "τραυματίστηκε κατά τη σύλληψη".


Ο Τούρκος αξιωματικός φέρεται να έχει ομολογήσει ότι είναι μέλος ενός παράλληλου κράτους το οποίο κατευθύνεται από τον Γκιουλέν επιτρέποντας στις αρχές να ισχυριστούν ότι έχουν αποδείξεις για την εμπλοκή του Γκιουλέν στο πραξικόπημα.


Οι φωτογραφίες του με τις γάζες στα χέρια και το σώμα σοκάρουν και δείχνουν την βιαιότητα με την οποία αντιμετωπίστηκε από τους αστυνομικούς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση