GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρήγας: Γκάλμπρεϊθ και Βαρουφάκης ψάχνουν ακροατήριο για να πουλήσουν βιβλία

"Δεν θέλω να ασχοληθώ με το θέμα, γιατί δεν υπήρχε τίποτα από όλα αυτά", δήλωσε ερωτηθείς για τις αποκαλύψεις του Τζέιμς  Γκάλμ...


"Δεν θέλω να ασχοληθώ με το θέμα, γιατί δεν υπήρχε τίποτα από όλα αυτά", δήλωσε ερωτηθείς για τις αποκαλύψεις του Τζέιμς Γκάλμπρεϊθ, περί Plan B, ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας. 

Μιλώντας στον FOCUS FM της Θεσσαλονίκης, ο κ. Ρήγας είπε ότι "δεν υπήρχε κανένα Plan B, κι αυτό φάνηκε κι από τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού για το δημοψήφισμα".

"Και ο Γκάλμπρεϊθ και ο Βαρουφάκης δείχνουν να ψάχνουν -και έτσι είναι - να βρουν ακροατήριο για να πουλήσουν βιβλία και να παίρνουν μεγάλα ποσά για τις διαλέξεις που δίνουν" τόνισε ο κ. Ρήγας και πρόσθεσε: "Έχουμε ενδεχομένως κι εμείς μια ευθύνη για την επιλογή προσώπων, αλλά δεν μπορείς να ξέρεις από πριν το χαρακτήρα του άλλου".

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση