GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαύρη βανίλια: Ολοκαίνουρια γεύση παγωτού

Οι συστάσεις είναι περιττές για ένα από τα πιο φημισμένα και ιστορικά ζαχαροπλαστεία της Ελλάδας. Με την τέταρτη γενιά ιδιοκτητών να κρ...


Οι συστάσεις είναι περιττές για ένα από τα πιο φημισμένα και ιστορικά ζαχαροπλαστεία της Ελλάδας. Με την τέταρτη γενιά ιδιοκτητών να κρατάει τα ηνία της οικογενειακής επιχείρησης τα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης από το 1920 αποτελούν συνώνυμα της άριστης ποιότητας.
Κλείνοντας σχεδόν έναν αιώνα λειτουργίας με σεβασμό και πίστη στην παράδοση η αλυσίδα Κωνσταντινίδης έχει αποσπάσει δύο βραβεία γεύσης –1ο Πανευρωπαϊκό Βραβείο Παγωτού & 1οΠανελλήνιο Βραβείο Παγωτού– αλλά και ένα καλύτερου καταστήματος λιανικής πώλησης –εκείνο στον Άλιμο– ενώ προσφέρει στους θαμώνες της (πλέον) περισσότερα από εκατό διαφορετικά προϊόντα.
Χωρίς να επαναπαύεται ποτέ, η αλυσίδα ζαχαροπλαστείων μας εκπλήσσει συνέχεια με νέες γεύσεις και προτάσεις που αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις διατηρώντας το ενδιαφέρον μας αμείωτο. Μία τέτοια πρόταση αποτελεί και η ολοκαίνουρια γεύση παγωτού, με ιντριγκαδόρικο χρώμα την οποία βρίσκουμε μόνο σε αυτά. Ο λόγος για την μαύρη βανίλια Μαδαγασκάρης, μια νόστιμη, διαφορετική, σαγηνευτική και καινοτόμα επιλογή που σίγουρα θα συμπεριληφθεί και στις δικές σας αγαπημένες. Δοκιμάστε την και θα μας θυμηθείτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση