GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κεδίκογλου στο μέτωπο της πυρκαγιάς στην Εύβοια

Στην πρώτη γραμμή της δύσκολης μάχης που δίνουν οι Πυροσβέστες και οι Δασοπυροσβέστες με την πύρινη λαίλαπα στη βόρεια Εύβοια - για δ...


Στην πρώτη γραμμή της δύσκολης μάχης που δίνουν οι Πυροσβέστες και οι Δασοπυροσβέστες με την πύρινη λαίλαπα στη βόρεια Εύβοια - για δεύτερη συνεχόμενη μέρα - και στο πλευρό των κατοίκων της Λίμνης, που ζουν εφιαλτικές στιγμές, βρέθηκε ο υπεύθυνος τομέα Ναυτιλίας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ευβοίας, Σίμος Κεδίκογλου.

Ο βουλευτής διαπίστωσε το μέγεθος της τεράστιας καταστροφής, που έχει προκαλέσει η πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε στη Φαράκλα και εξαπλώθηκε γρήγορα εξαιτίας, των ισχυρών ανέμων.

Ο κ. Κεδίκογλου είχε επαφές με τον δήμαρχο Λίμνης - Μαντουδίου-Αγίας Άννας Χρήστο Καλυβιώτη και με τον Διοικητή της Αστυνομίας, προκειμένου να εξεταστεί η λήψη προληπτικών μέτρων αντιμετώπισης του κινδύνου εξάπλωσης της πυρκαγιάς προς κατοικημένες περιοχές.

Συναντήθηκε, επίσης, με τον Υπαρχηγό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ενημερώθηκε σχετικά με την επιχείρηση των πυροσβεστικών δυνάμεων, για τον περιορισμό και την κατάσβεση της φωτιάς.

Ο Σίμος Κεδίκογλου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους Πυροσβέστες για τον τιτάνιο αγώνα που δίνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση