GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφτασαν στη Λευκωσία οι μοτοσυκλετιστές της ομάδας "Μνήμη Ισαάκ – Σολωμού"

Στη Λευκωσία έφτασαν 62 μοτοσυκλετιστές, άνδρες και γυναίκες, οι οποίοι με τις μηχανές τους ξεκίνησαν από την Πύλη του Βραδενβούργου στ...


Στη Λευκωσία έφτασαν 62 μοτοσυκλετιστές, άνδρες και γυναίκες, οι οποίοι με τις μηχανές τους ξεκίνησαν από την Πύλη του Βραδενβούργου στο Βερολίνο, σε ένα οδοιπορικό στη μνήμη των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, που πριν από 20 χρόνια δολοφονήθηκαν από Τούρκους σε αντικατοχική εκδήλωση. Οι μοτοσυκλετιστές πέρασαν από την Πράγα, τη Βουδαπέστη, τη Σόφια, το Βελιγράδι, τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα.
Αντιπροσωπεία των μοτοσυκλετιστών δέχθηκε το απόγευμα ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης. Ο Ανδρέας Πεττεμερίδης, εκ μέρους των μοτοσυκλετιστών, επέδωσε πλακέτα στον Νίκο Αναστασιάδη, στην οποία αναγράφεται το οδοιπορικό στην Ευρώπη και σημείωσε ότι η Λευκωσία είναι το τέρμα, «διότι είναι το τελευταίο σημείο που μπορούμε να διακινηθούμε χωρίς να δείξουμε ταξιδιωτικά έγγραφα», όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Παραλαμβάνοντας την πλακέτα ο Κύπριος Πρόεδρος ευχήθηκε αυτή η χρονιά είναι η τελευταία «που χρειάζονται ταξιδιωτικά έγγραφα για να διακινούμαστε ελεύθερα στον τόπο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση