GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα άδυτα της πιο σκληρής φυλακής της Ρωσίας

Οι φυλακές στη Ρωσία είναι αρκετά ζόρικες, αλλά υπάρχει μια που κατέχει τα πρωτεία από τις υπόλοιπες - τις κάνει να μοιάζουν με... νη...


Οι φυλακές στη Ρωσία είναι αρκετά ζόρικες, αλλά υπάρχει μια που κατέχει τα πρωτεία από τις υπόλοιπες - τις κάνει να μοιάζουν με... νηπιαγωγεία. 

Πρόκειται για την υψίστης ασφαλείας φυλακή, Black Dolphin στα σύνορα με το Καζακστάν, όπου φυλάσσονται οι πιο σκληροί κακοποιοί - serial killers, κανίβαλοι, τρομοκράτες, όπως αναφέρει το ντοκιμαντέρ του National Geographic. 

Ένας από αυτούς, είναι και ο Vladimir Nikolayev ένας κανίβαλος που έχει βάψει τα χέρια του με αίμα δυο ανθρώπων. "Επέστρεφα σπίτι μου από ένα πάρτι και ήμουν λίγο μεθυσμένος. Στην είσοδο του σπιτιού μου, βρισκόταν ένας άλλος άντρας, επίσης μεθυσμένος, που μου ζήτησε φωτιά. Αρχίσαμε να τσακωνόμαστε και πιαστήκαμε στα χέρια, με χτύπησε και τον χτύπησα και τελικά πέθανε. Τον έσυρα στο μπάνιο, τον έγδυσα και άρχισα να τον τεμαχίζω. Έκοψα το κεφάλι του, τα χέρια του... Και ξαφνικά με κυρίευσε μια σκέψη: γιατί να μην τον δοκιμάσω! Έκοψα ένα κομμάτι από τον μηρό του και το έβρασα. Το δοκίμασα και δε μου άρεσε, οπότε το τηγάνισα. Έδωσα κομμάτι κρέατος και σε έναν φίλο μου, ο οποίος το πήγε στη γυναίκα του... Τους είπα πως είναι κρέας από καγκουρό", λέει με ένα σαρδόνιο χαμόγελο.

Eίναι τέτοια η αυστηρότητα και τα μέτρα ασφαλείας, που ένας σωφρονιστικός υπάλληλος είπε στην κάμερα ότι ο μοναδικός τρόπος για να αποδράσει κανείς, είναι να πεθάνει. 

(Το ντοκιμαντέρ γυρίστηκε το 2015, και το παρουσιάζει σήμερα το Business Insider).

  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση