GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ραν ταν πλαν Β.

Κανάλια για τον λαό , αν είσαι αρκετά πλούσιος για να τα αποκτήσεις . Απλή (;) αναλογική ; βεβαίως! Αλλά ο νόμος περί ευθύνης υπουρ...


Κανάλια για τον λαό, αν είσαι αρκετά πλούσιος για να τα αποκτήσεις.
Απλή (;) αναλογική; βεβαίως! Αλλά ο νόμος περί ευθύνης υπουργών ας μείνει ως έχει, δεν ξέρεις τί γίνεται, καλό είναι να πέφτει κανείς στα μαλακά, οι δε παραγραφές είναι ενίοτε χρήσιμες.
Άμα έχει ο υποψήφιος καναλάρχης τρεις κουμπάρους στο ΠΑΣΟΚ, έναν στους ΑΝΕΛ και δύο στον ΣΥΡΙΖΑ, έχει κι ο λαός μπαρμπα απ’ την Κορώνη για την πληροφόρησή του.
Άμα μάλιστα ο υποψήφιος καναλάρχης συνεργάζεται με προγενέστερο καναλάρχη που υποστήριζε το ΠΑΣΟΚ έως θανάτου, τότε το ΠΑΣΟΚ έχει μέλλον. Ήδη το μισό έχει επιστρέψει στην εξουσία μέσω του ΣΥΡΙΖΑ κι όταν επιστρέψει ολόκληρο μέσω της Φώφης θα περιέχει κι ορισμένους Συριζάκηδες, οι οποίοι ήδη σήμερα περιέχουν ορισμένους Πασόκιους.
Ο «ΣΥΡΙΖΑ παντού» απεδείχθη «ΠΑΣΟΚ για πάντα». Πιθανός επόμενος υπουργός οικονομικών ο κ. Ρουμελιώτης, νατη νατη η Μαριλίζα, στο τέλος η κυρία Τζάκρη θα εκδόσει την «Πράβδα» και θα χάσω τη δουλειά μου στη Realnews.
Η μάλλον όχι, την «Πράβδα» - την πραγματική αυτήν τη φορά – θα την εκδώσει ο Παν – Παν κι ας πάνε όλα τα νάματα και τα ρήματα της Αριστεράς για Ραν ταν πλαν.
Πάντα υπήρχε το Ραν ταν πλαν Β! Μόνον όσοι θέλαμε ένα θεσμικό πλαν Β αυτής της ρημαδοχώρας, δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι.
Εν προκειμένω, εμείς είμαστε ο Ραν ταν πλαν, ημών επάτησαν την ουρα στην αρχή της σελίδας και σκούξαμε στο τέλος. Ενώ
ο άλλος, ο πονηρός, πολιτευτάκιας, ο Συριζάκιας είναι καιρός τώρα που λέει στους εμβρόντητους Συριζαίους: «μα καλά εσείς, είχατε πιστέψει το πρόγραμμα της Θεσσαλονικής;»…
Η απάντηση, «ναι ρε μαλάκα, το είχαμε πιστέψει» θεωρείται απρεπής και εκφέρεται από ανθρώπους που δεν μπόρεσαν να γίνουν ΠΑΣΟΚ, Κουβέλης, Σαγιάς, Δρίτσας και άλλα είδη που ευδοκιμούν στην επικράτεια του προτεκτοράτου, του Κοφτη και του «δεν σου κόψαμε το ΕΚΑΣ, ρε μαλάκα, ανισότητες και αδικίες αποκαταστήσαμε», όπως λέει και η κυρία Αυλωνίτου χωρίς να χρησιμοποιεί τη λέξη «μαλάκας» - είναι σεξιστική.
Καλημέρα σας συντρόφισσες και σύντροφοι (με την καλή έννοια του όρου, πριν ο  ΣΥΡΙΖΑ να την εξαργυρώσει στον κ. Σόιμπλε για μια καρέκλα ο Καρανίκας κι ένα μνημόνιο εμείς). Καλημέρα και μην το βάζετε κάτω, τώρα που μας έβαλαν όλους κάτω στην Ελλάδα και την Ισπανία. Τώρα που απειλούν πάλι την Πορτογαλία και την έκανε η Αγγλία, εμείς ελπίζουμε σε μια κατάρρευση των Τραπεζών στην Ιταλία. Κι αν ούτε αυτό γίνει, στο επόμενο πετσοκόψιμο του μισθού μας, θα τους πάρει ο διάολος τον πατέρα.
Και αφού μας πάρουν τα σπίτια, τότε θα κατεβούμε στους δρόμους. Ως άστεγοι. Πλην όμως η κυβέρνηση διαχειρίζεται προγράμματα. Πρώτα σε κάνει φτωχό και μετά σε περιθάλπτει. Σου φτιάχνει γεμιστά η Θεανώ και λιάζεσαι στον ήλιο όσο θέλεις που λέει και η Τασούλα. No problem,
άμα τη βγάλουμε αυτό το καλοκαίρι, θα μας βγάλουν απ’ τη μέση το φθινόπωρο. Κι αν τη γλιτώσουμε και καθαρίσουμε το φθινόπωρο. Κι αν τη γλυτώσουμε και καθαρίσουμε το φθινόπωρο, θα μας καθαρίσουν τον χειμώνα. Έτσι είναι η ζωή, τα 99 πρώτα χρόνια είναι δύσκολα στην Αποικία. Στο
μεταξύ περίπου μισό εκατομμύριο Ελληνάκια, αγόρια και κορίτσια έχουν μεταναστεύσει στο Ινστιτούτο της Φλωρεντίας. Αν συνυπολογίσουμε κι άλλο μισό εκατομμύριο Ελληνάκια, αγόρια και κορίτσια, άνεργα ή υποαμειβόμενα που δεν παντρεύονται λόγω δυσπραγίας και δεν κάνουν παιδιά, να τη η γενοκτονία!
(Συγγνώμην, η λέξη «Ελληνάκια» επιτρέπεται, κ. Φίλη ή είναι εθνικιστική; Η λέξη «¨γενοκτονία» επιτρέπεται επίσης ή είναι ένα «αφήγημα» του «φαντασιακού  μας»;)
Ε λοιπόν, στο «φαντασιακό» πολλών Ελλήνων από ’κείνους που ζουν μέσα στη ντροπή, την πίκρα και τον θυμό, κυκλοφορεί μια φαντασίωση με πίσσα και πούπουλα. Μα τον Ραν ταν πλαν….

           

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση