GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ! Έδειχνε ...Μύκονο την ώρα του μακελειού στη Γαλλία

Χαμός γίνεται από την ώρα της επίθεσης χθες το βράδυ στη Νίκαια της Γαλλίας για τη στάση των ελληνικών καναλιών.  Ελάχιστα μέσα διέκοψαν...

Χαμός γίνεται από την ώρα της επίθεσης χθες το βράδυ στη Νίκαια της Γαλλίας για τη στάση των ελληνικών καναλιών.  Ελάχιστα μέσα διέκοψαν τη νύχτα την κανονική τους ροή προκειμένου να μεταδώσουν την τρομοκρατική επίθεση. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί δεν πρόβαλλαν κάποιο έκτακτο δελτίο, αλλά παρακολουθούσαν σε επανάληψη σειρές, εκτός από τον ΣΚΑΪ που είχε συνεχή ενημέρωση.
Σε όλο τον πλανήτη, όλα τα σοβαρά κανάλια διέκοπταν τη ροή τους και ασχολούνταν με το μακελειό στη Νίκαια. Στην Ελλάδα ο  ΣΚΑΪ  ήταν στις επάλξεις  με ειδική πολύωρη εκπομπή με παρουσιάστρια δημοσιογράφο στο στούντιο.  Επίσης ο ALPHA είχε εκτάκτως αναμετάδοση από ξένο κανάλι με όλες τις πληροφορίες.   Στο Mega απεργούν και στον Αντ1 έψαχναν τη λέξη (!). ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ!
Και η ΕΡΤ; Αφού μετέδωσε αρχικά μόνο την είδηση,  έδειχνε όλη νύχτα το πρόγραμμά της σε πολλοστή επανάληψη, με μια ατάραχη μακαριότητα που όπως γράφει και ο Άρης Δημοκίδης καθόλου δεν ταιριάζει στο προφίλ της ενημερωτικής δημόσιας τηλεόρασης, που είχε φιμωθεί αλλά επέστρεψε (υποτίθεται) δριμύτερη: "Η ΕΡΤ κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και διαδοχικά είδα κάτι κήπους στην ΕΡΤ1 (και μετά ένα μίνι αφιέρωμα στο Προεδρικό Μέγαρο, και μετά κάτι για το παραδοσιακό Καπέσοβο κοντά στα Γιάννενα και μια εκπομπή για Βότανα) ενώ η ΕΡΤ2 είχε επανάληψη του Μένουμε Ελλάδα, όπου έδειχνε ρεπορτάζ για τη Μύκονο! Όσο αυτονόητο θεωρείται ότι ιδιωτικά κανάλια θα ενημερώσουν non-stop τον πολίτη για ένα συνταρακτικό γεγονός παγκόσμιας εμβέλειας, άλλο τόσο αυτονόητο θεωρείται πως η ΕΡΤ θα κοιμάται του καλού καιρού, παίζοντας επαναλήψεις στον αυτόματο πιλότο. Έχουμε την ενημερωτική δημόσια τηλεόραση που μας αξίζει..."
Ο Mediaκος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση