GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΚ ΛΟΥΖΙΤΑΝΙΑΣ ΓΚΟΛΝΤΜΑΝ-ΑΞΙΟΥ ΜΠΑΡΟΖΟ

Jannis Tzortzis ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΚ ΛΟΥΖΙΤΑΝΙΑΣ ΓΚΟΛΝΤΜΑΝ-ΑΞΙΟΥ ΜΠΑΡΟΖΟ Δεν κατανοώ τους οδυρμούς και τα "προτέστ", εκ των υστέρων, γ...

Jannis Tzortzis

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΚ ΛΟΥΖΙΤΑΝΙΑΣ ΓΚΟΛΝΤΜΑΝ-ΑΞΙΟΥ ΜΠΑΡΟΖΟ


Δεν κατανοώ τους οδυρμούς και τα "προτέστ", εκ των υστέρων, γιατί ο πορτο-αρουραίος Χοσε Μανουελ κλπ ΜΠΑΡΟΖΟ τοποθετήθηκε στην κορυφή πολυεθνικής μεγαλοτράπεζας. Δεν καταλαβαίνω ακόμη γιατί ενώ εγώ από την πρώτη στιγμή που τον είδα εκ του σύνεγγυς κατάλαβα τι κουμάσι είναι κι οι σήμερα διαμαρτυρόμενοι δεν τον ψιλλιάστικαν καν. Αντίθετα πρόβλεπαν μια νέα ΕΕ με την καθοδήγηση ενός "νέου" από το Νότο της Ευρώπης.
Ω δυστυχείς και αφελέστατοι: ο Μπαρόζο ήταν υπαλληλίσκος γεννημένος, από τη στόφα του. Ποιον θα προωθούσε η Γκόλντμαν στην Κομμισιόν; κανέναν Γεώργιο Καραϊσκάκη; που τα λέτε ορέ αυτά; έναν ευρωραγιά θα έστελνε όπως αυτόν τον τύπο. Σκέψη πολλή θέλει; Και σήμερα τον αμοιβει εκ νέου για να συνεχίσει απλά κι ωραία το "έργο" του.
Ο τελευταίος πραγματικός Ευρωεπίτροπος ήταν ο Ζακ ΝΤΕΛΟΡ. Του βγάζουμε το καπέλλο, υποκλινόμαστε και τον ευγνωμονούμε. Εκείνος προσπάθησε να αποτρέψει τιν πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία και τον σταύρωσαν τα κοράκια του ΝΑΤΟ και των Βρυξελλών.

Και να το θυμάστε: ο όλεθρος που έλαβε χώρα στη Γιουγκοσλαβία επαναλήφθηκε στην Ελλάδα κοντά 20 χρόνια αργότερα με "άλλα μέσα". Αυτά πληρώνουμε σήμερα και τα γράφω όλα στη δεύτερη, εμπλουτισμένη, έκδοση του βιβλίου μου ΑΥΣΤΡΟΒΑΛΚΑΝΙΑ που κυκλοφορεί από χθες (εκδ. Λιβάνη) με πρόλογο ενός μεγάλου τέκνου της ευάνδρου Μητέρας μας, του Λαοκράτη ΒΑΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση