GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η στοιχειωμένη παιδική χαρά με την κούνια που κινείται μόνη της!

Η βόλτα των παιδιών με τον μπαμπά τους με σκοπό το παιχνίδι, υποτίθεται ότι είναι μια διασκεδαστική εμπειρία μέχρι βέβαια να βρεθούν αν...


Η βόλτα των παιδιών με τον μπαμπά τους με σκοπό το παιχνίδι, υποτίθεται ότι είναι μια διασκεδαστική εμπειρία μέχρι βέβαια να βρεθούν αντιμέτωποι με ένα φάντασμα!(;). Αυτό σίγουρα θα υπέθεσε και η οικογένεια που πρωταγωνιστεί στη συγκεκριμένη είδηση - ότι δηλαδή κάποιο φάντασμα είχε στοιχειώσει τη παιδική χαρά στο  Warwick στο Rhode Island των ΗΠΑ.
Στο παρακάτω βίντεο που έχει πάνω από 4,5 εκατομμύρια θεάσεις στο Facebook, ο άντρας καταγράφει μια μπλε άδεια κούνια να κινείται μόνη της, χωρίς προηγουμένως να της έχει δώσει ώθηση κάποιος άνθρωπος ενώ στην περιοχή δεν πνέουν άνεμοι μιας και οι υπόλοιπες κούνιες στέκουν ακίνητες.
Ο Scotty Denton, εξηγεί στο βίντεο: "Είμαστε την παιδική χαρά και τα παιδιά δεν θέλουν να πάνε πια, γιατί κοιτάξτε αυτό... Είναι αληθινό. Δεν κάθεται κανείς πάνω, δεν υπάρχει άνεμος...". Η οικογένεια παρέμεινε στο αυτοκίνητο για αρκετή ώρα ενώ η κούνια συνέχιζε να κινείται.





Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση