GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκτός ΑΕΚ ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς

Όσα έγιναν χθες στην ΑΕΚ κατέδειξαν πως υπάρχει μία δυσλειτουργία στη συνεργασία της διοίκησης με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Την ώρα που...


Όσα έγιναν χθες στην ΑΕΚ κατέδειξαν πως υπάρχει μία δυσλειτουργία στη συνεργασία της διοίκησης με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Την ώρα που ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας έλεγε πως «κυνηγά» τον Μαρουάν Σαμάκ για την κορυφή της επίθεσης και ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή μιλούσε στο sport-fm.gr για συζητήσεις με ομάδα από την Ελλάδα, από πλευράς ΠΑΕ ερχόταν διάψευση για τα περί επαφών ή έστω ενδιαφέροντος για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Πρόκειται, σαφώς, για «άδειασμα» και μια κίνηση που έρχεται να προστεθεί στην όλη φημολογία των τελευταίων εβδομάδων πως η συνεργασία της ΑΕΚ με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς πέραν του ότι εσχάτως δεν είναι αποδοτική, είναι πλέον και πολύ προβληματική. Πλέον φαντάζει δύσκολο να συνεχίσουν οι δύο πλευρές την κοινή τους πορεία, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, δηλαδή είτε με απόφαση της διοίκησης να τον παύσει από τα καθήκοντά του (χρεώνοντάς του και λάθη σε χειρισμό άλλων υποθέσεων), είτε με παραίτηση του ιδίου μετά τη στάση της ΠΑΕ απέναντί του.

Μέσα σε όλα αυτά, η ΑΕΚ προσπαθεί να ενισχυθεί. Είναι δεδομένο πως θα αποκτηθούν φορ, εξτρέμ και αμυντικός (πιθανώς και μέσος), αν και ήδη υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση. Πλέον ουσιαστικές εξελίξεις αναμένονται με την επιστροφή της ομάδας από την Πολωνία (ξημερώματα Σαββάτου) και λέγεται πως τουλάχιστον για τη μία θέση ίσως υπάρξει αίσια κατάληξη μέχρι την Κυριακή.

Την ίδια ώρα, ο Τιμούρ Κετσπάγια θα πάρει τις αποφάσεις του για τους παίκτες που δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα έχοντας πλέον σχηματίσει εικόνα για όλους από την προετοιμασία.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση