GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πατέρας καταγγέλλει: Τον χτυπούσαν αλύπητα στο χειρουργημένο κεφάλι

Βαρύτατες είναι οι καταγγελίες πατέρα έγκλειστου στο Δαφνί, ο οποίος με αίτησή του προς τον εισαγγελέα Εκτελέσεων, ο οποίος θα αποφασίσ...


Βαρύτατες είναι οι καταγγελίες πατέρα έγκλειστου στο Δαφνί, ο οποίος με αίτησή του προς τον εισαγγελέα Εκτελέσεων, ο οποίος θα αποφασίσει την παραμονή ή όχι του Χρήστου στο ψυχιατρικό νοσοκομείο κάνει λόγο για συνθήκες που θυμίζουν Κωσταλέξι.
Την ίδια ώρα ο εισαγγελέας εξετάζει το αίτημα του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής για μεταφορά του νοσηλευόμενου στο Ειδικό Ψυχιατρικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, ενώ αναμένονται ψυχιατρικό πόρισμα για την τραγωδία με τους τρεις νεκρούς και η άσκηση διώξεων σε βάρος των υπευθύνων την φωτιά.
Θυμίζουμε ότι ο Χρήστος θεωρείται υπεύθυνος για την πυρκαγιά πριν λίγους μήνες στο Δαφνί, κατά τη διάρκεια της οποίας έχασαν τη ζωή τους τρία άτομα, όπως σημειώνει σε σχετικό ρεπορτάζ η εφημερίδα ESPRESSO.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο πατέρας του σχετικά με τις συνθήκες παραμονής του εκεί: «Στο ΨΝΑ(…) τον έχουν σε πλήρη και παρατεταμένη απομόνωση επί ενιάμηνο περίπου, σε μπουντρούμι ολίγων τετραγωνικών μέτρων, χωρίς παράθυρο, με καγκελωτό φεγγίτη με σίτα, σιδερένια πόρτα με καγκελωτό παραθυράκι ολίγων εκατοστών. Του έχουν στερήσει όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα. Έχει να προαυλιστεί από τις 8 Σεπτεμβρίου 2015, σε συνθήκες δηλαδή «Κωσταλέξι» στη χειρότερή τους μορφή».
Μεταξύ άλλων αναφέρει: «Από τις φωτογραφίες προκύπτει ότι ο γιος μου έχει κακοποιηθεί βάναυσα πολλές φορές από ομάδες ενισχυτικές 10 και πλέον νοσηλευτών(…)κάποιοι από αυτούς τον εξύβριζαν χυδαιότατα, τον απειλούσαν, τον χτυπούσαν αλύπητα με χέρια και πόδια στο σώμα και στο χειρουργημένο κεφάλι του, τον έσερναν στο δάπεδο σαν αρνί σε σφαγείο, τον δέσμευαν στην κλίνη του και στα τέσσερα άκρα(…). Ο γιος μου μόνος προσπαθούσε απεγνωσμένα αμυνόμενος να διαφύγει για να μην υποστεί τα βασανιστικά μαρτύρια των παρατεταμένων απομονώσεων, πολυήμερων δεσμεύσεων επί κλίνης στα τέσσερα άκρα, σε μία περίπτωση τραυματισμένος στο κεφάλι για 11 συνεχόμενες ημέρες από το νοσηλευτή(…) κατόπιν εντολής της (…)αφαίρεσης όλων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του». 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση