GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Πρωτοδικείο αποφασίζει για την αίτηση της εταιρείας "Μαρινόπουλος"

Σε μια ασφυκτικά γεμάτη δικαστική αίθουσα, στο κτίριο 13 της πρώην σχολής Ευελπίδων, συζητήθηκαν οι τέσσερις αιτήσεις του ομίλου Μαρινό...


Σε μια ασφυκτικά γεμάτη δικαστική αίθουσα, στο κτίριο 13 της πρώην σχολής Ευελπίδων, συζητήθηκαν οι τέσσερις αιτήσεις του ομίλου Μαρινόπουλος για έκδοση προσωρινής διαταγής ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, στο πλαίσιο των αιτήσεων που έχει υποβάλει για υπαγωγή στο άρθρο 99.
Πρόσθετη παρέμβαση υπέρ των αιτήσεων του ομίλου για χορήγηση προσωρινής προστασίας από τους πιστωτές άσκησαν -μεταξύ άλλων- οι τράπεζες (Παγκρήτια, Πανγαία κ.α), το Σωματείο Εργαζομένων, το ΙΚΑ  και μεμονωμένες επιχειρήσεις.
Παρέμβαση κατά του αιτήματος του ομίλου Μαρινόπουλος έγινε από το ελληνικό δημόσιο.
Οι δικηγόροι επισήμαναν ότι η εταιρεία και οι εργαζόμενοι έχουν συμφωνήσει να εξαιρεθούν οι τελευταίοι από την χορήγηση της προσωρινής διαταγής, ώστε αν δεν πληρώνονται να μπορούν να προχωρήσουν σε κατάσχεση.
Και οι τέσσερις αιτήσεις υπαγωγής της εταιρίας στο άρθρο 99 αναμένεται να συνεκδικαστούν τον Σεπτέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση