GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρός εργάτης που καταπλακώθηκε από κλαρκ

Αλλοδαπός εργάτης, 25 ετών, έχασε τη ζωή του, σήμερα το πρωί, όταν καταπλακώθηκε από μηχάνημα κλάρκ με το οποίο εκτελούσε εργασίες. Τ...


Αλλοδαπός εργάτης, 25 ετών, έχασε τη ζωή του, σήμερα το πρωί, όταν καταπλακώθηκε από μηχάνημα κλάρκ με το οποίο εκτελούσε εργασίες.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στο Βιοτεχνικό Πάρκο Χανίων όταν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος νεαρός εργάτης έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο τον καταπλάκωσε προκαλώντας του θανάσιμο τραύμα στο κεφάλι.

Τη σορό του άτυχου εργαζόμενου απεγκλώβισαν άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας που έφτασαν στο σημείο με τρία οχήματα, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον άτυχο εργαζόμενο στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας.

Αυτοψία στον χώρο ,προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια του εργατικού δυστυχήματος, πραγματοποίησε κλιμάκιο της Επιθεώρησης Εργασίας ενώ στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΛΑΣ και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χανίων Γιάννης Μανωλικάκης.

Μιλώντας για το περιστατικό στο Aθηναϊκό Πρακτορείο ο κ. Μανωλικάκης επανέλαβε την ανάγκη της λήψης μέτρων ασφαλείας στους χώρους δουλειάς. με βάση τα όσα ορίζει η εργατική νομοθεσία.

«Το νέο περιστατικό επαναφέρει με δραματικό τρόπο το θέμα της ασφάλειας των εργαζομένων στους εργασιακούς χώρους» τόνισε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται το αν ο άτυχος εργάτης είχε την άδεια που απαιτείται για τον χειρισμό του μηχανήματος κλάρκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση