GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

OI 11 ΑΙΤΗΣΕΙΣ! ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ για τις τηλεοπτικές άδειες...

Fotis Kollias Η αποτυχία του κυβερνητικού εγχείρηματος για ανακατανομή των τηλεοπτικών αδειών, υποτίθεται για την καταπολέμηση της διαπ...

Fotis Kollias
Η αποτυχία του κυβερνητικού εγχείρηματος για ανακατανομή των τηλεοπτικών αδειών, υποτίθεται για την καταπολέμηση της διαπλοκής, προκύπτει ανάγλυφα από τον κατάλογο των υποψηφίων για τις τέσσερις άδειες. Ποιοι είναι; Εκτός από τους γνωστούς (τη ...διαπλοκή, κατά την κυβέρνηση) στον κατάλογο προστίθενται κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες - εργολάβοι με κουμπαριές με κυβερνητικά στελέχη (οικογένεια Καλογρίτσα), πρόεδροι ποδοσφαιρικών ομάδων (όπως οι κ.κ. Σαββίδης και Μαρινάκης), κ.α. Η λίστα των 11 υποψηφίων, για την οποία πανηγυρίζουν από το μεσημέρι στην κυβέρνηση, εμπλουτίζεται με γνωστά "κοσμήματα" των media όπως ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης και ο κ. Φίλιππος Βρυώνης ("αγωνιστής" κατά τον κ. Αβραμόπουλο). Οσο για την "άγνωστη κυπριακή εταιρεία" φαίνεται πως είναι το "όχημα" γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας που θεωρεί πως το MEGA δεν έχει καμία τύχη στη διεκδίκηση άδειας έστω και αν συγκαταλέγεται στον κατάλογο των 11.

Συνεπώς, υπήρξε κάποιος νέος επιχειρηματίας που θεώρησε πως το ελληνικό μηντιακό τοπίο προσφέρει ευκαιρίες και κατέθεσε αίτηση για άδεια χωρίς να έχει στο βάθος του μυαλού του το νταραβέρι με το γκουβέρνο; Οχι!

Τα νέα δεν είναι καλά ούτε για εμάς τους δημοσιογράφους, ούτε για τους πολίτες. Εκτός και αν ελπίζουν κάποιοι πως πρόεδροι ομάδων - σοβαρότατοι επιχειρηματίες, που όμως γαλουχήθηκαν με τα σοβιετικά ιδεώδη της ενημέρωσης, θα αλλάξουν τους μηχανισμούς των media στη χώρα μας.
-------------------------------
Aιτήσεις κατέθεσαν οι:

1.ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - ΣΚΑΙ ΑΕ (του επιχειρηματία Γιάννη Αλαφούζου)

2. ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - STAR CHANNEL(της οικογένειας Βαρδινογιάννη)

3.ΑΝΤΕΝΝΑ TV ΑΕ (της οικογένειας Κυριακού)

4. DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED (του Ιβάν Σαββίδη. Εκπροσωπείται από τον 38χρονο Αρτούρ Νταβιντιάν, που ανήκει στο επιτελείο των επιχειρήσεων του Ιβάν Σαββίδη, είναι στο δ.σ. του ΠΑΟΚ και ζει και εργάζεται πλέον μόνιμα στην Ελλάδα ως Διευθύνων Σύμβουλος της Dimera.)

5.ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ (του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά)

6.ΙΩΑΝΝΗΣ-ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (του πρώην εκδότη της εφημερίδας Πρώτη)

7. ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ (του Βαγγέλη Μαρινάκη)

8. ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε. - “EPSILON TV” (του επιχειρηματία Φίλιππου Βρυώνη)

9.ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (φέρεται να είναι κυπριακών συμφερόντων)

10.ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ – MEGA CHANNEL

11. CITY NEWS -ΑRΤ TV (του Γιώργου Καρατζαφέρη)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση