GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανακοίνωση της "Μαρινόπουλος": Στόχος είναι η άμεση επιστροφή στην κανονικότητα

"Σε συνέχεια της απόφασης του Πρωτοδικείου Αθηνών, την 1η Ιουλίου 2016, η οποία επιτρέπει την ένταξη της Μαρινόπουλος σε διαδικασία ...


"Σε συνέχεια της απόφασης του Πρωτοδικείου Αθηνών, την 1η Ιουλίου 2016, η οποία επιτρέπει την ένταξη της Μαρινόπουλος σε διαδικασία εξυγίανσης, η διοίκηση της εταιρείας διεξάγει ήδη συζητήσεις με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη" αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

"Πραγματοποιούμε κάθε δυνατή προσπάθεια και παραμένουμε προσηλωμένοι στην ανάπτυξη μιας θετικής λύσης το συντομότερο δυνατόν. Στόχος μας είναι η άμεση επιστροφή στην κανονικότητα διασφαλίζοντας τις θέσεις εργασίας  και τη διευθέτηση των οφειλών προς τους προμηθευτές.

Σημειώνεται ότι τα καταστήματα Μαρινόπουλος συνεχίζουν κανονικά τη λειτουργία τους  και ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τους εργαζομένους και τους προμηθευτές για τη στήριξη τους.

Θα επανέλθουμε με σχετικές ενημερώσεις βάσει των εξελίξεων εντός των επόμενων ημερών".

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση