GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τριήμερη αναβολή πήραν οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί

Τριήμερη αναβολή της αυτόφωρης διαδικασίας ζήτησαν και πήραν οι οκτώ συλληφθέντες Τούρκοι στρατιωτικοί, που νωρίτερα σήμερα οδηγήθηκαν ...


Τριήμερη αναβολή της αυτόφωρης διαδικασίας ζήτησαν και πήραν οι οκτώ συλληφθέντες Τούρκοι στρατιωτικοί, που νωρίτερα σήμερα οδηγήθηκαν στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αλεξανδρούπολης.
Οι οκτώ συλληφθέντες αιτήθηκαν τριήμερης αναβολής, με το αιτιολογικό της καλύτερης προετοιμασίας της κατάθεσής τους, αίτημα που αποδέχθηκε η δικαστής και έτσι το αυτόφωρο θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη, στις 12 μετά το μεσημέρι.
Στο μεταξύ, οι οκτώ κρατούμενοι επρόκειτο να οδηγηθούν σήμερα το πρωί στην υπηρεσία ασύλου, μετά την υποβολή, ηλεκτρονικά, το βράδυ του Σαββάτου, της αίτησης χορήγησης πολιτικού ασύλου, για την πραγματοποίηση των προβλεπόμενων συνεντεύξεων επί τους αιτήματός τους.
Ωστόσο, προηγήθηκε η προσαγωγή τους στο δικαστήριο κι ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό -έως στιγμής- πότε θα πραγματοποιηθεί αυτό το «ραντεβού» με την υπηρεσία ασύλου.
Οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί θα παραμείνουν κρατούμενοι στο Κέντρο Κράτησης Φερών, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης απέδωσε χθες τις κατηγορίες της παράνομης εισόδου στη χώρα, της ηθικής αυτουργίας στην παράνομη πτήση για τους επτά κατηγορουμένους και της εκτέλεσης παράνομης πτήσης στον ελληνικό χώρο που βαρύνει τον πιλότο του ελικοπτέρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση