GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μάντας Παπαδάκου για τη μάχη με τον καρκίνο

Εξαιρετικά δύσκολο ήταν το περσινό καλοκαίρι για την Μάντα Παπαδάκου, αφού ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο. «Πέρσι τον Αύγουστο ανακάλυ...


Εξαιρετικά δύσκολο ήταν το περσινό καλοκαίρι για την Μάντα Παπαδάκου, αφού ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο.
«Πέρσι τον Αύγουστο ανακάλυψα ότι κάτι συνέβαινε στο νεφρό μου. Ύστερα από διάφορες εξετάσεις ανακαλύψαμε ότι ήταν ένας καρκινικός όγκος. Αμέσως μπήκα στη διαδικασία να βρω με ποιον τρόπο θα τον αφαιρέσω. Λόγω της ηλικίας μου αλλά και του επαγγέλματος μου, μου είπαν ότι μπορεί να αφαιρεθεί ρομποτικά. Έκανα το χειρουργείο στο St. Michael στο Τορόντο και ευτυχώς όλα πήγαν καλά», εξομολογήθηκε στην εφημερίδα Freddo το πρώην μοντέλο.
Στην αρχή, όπως η ίδια τόνισε, αυτό που αισθάνθηκε ήταν φόβος όταν όμως οι γιατροί της εξήγησαν τι ακριβώς συνέβη, ηρέμησε.
«Προσευχήθηκα στον Θεό. Έλεγα “αν μπω στο χειρουργείο, θα ξυπνήσω ή όχι;” Δεν θέλω να το παίζω κακομοίρα, και να σκέφτομαι αρνητικά. Είναι κάτι που συνέβη. Πιστεύω ότι είναι κάτι που επέτρεψα να μου συμβεί, γιατί πρέπει να αναλάβω τις ευθύνες μου σε όλο αυτό. Κάπνιζα, δεν έτρωγα σωστά, δεν έπινα αρκετό νερό και πάνω από όλα επέτρεπα πράγματα να με επηρεάζουν ψυχολογικά. Το στρες, όπως και οι γιατροί με ενημέρωσαν, ενθαρρύνει τον καρκίνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση