GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης: Ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης θέλουν να είναι δικτάτορες... - ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε με αφορμή τον εκλογικό νόμο, ο Πρόεδρος της Ένωσ...


Επίθεση στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε με αφορμή τον εκλογικό νόμο, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Ο Μητσοτάκης μπορεί κάλλιστα να γίνει Πρωθυπουργός μέσα από την κυβέρνηση συνεργασίας. Ο Τσίπρας είναι δικτάτορας, του είπα ''έχεις κλέψει 50 έδρες"» δήλωσε ο κ. Λεβέντης προσθέτοντας: 

«Αν εκλεγεί ο Μητσοτάκης, θα το συζητήσουμε. Έχω καλές σχέσεις με τον κ. Μητσοτάκη. Απλά διαφωνώ πολιτικά. Θέλουν να είναι δικτάτορες, θέλουν να παίρνουν έδρες που δεν αντιστοιχούν σε λαό».

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σημείωσε ότι «η κ. Γεννηματά είναι θυγατρική της Νέας Δημοκρατίας. Τα έχει βρει με τον κ. Μητσοτάκη. Γιατί αν χάνει έδρες η ίδια και να δωρίζει έδρες στον Μητσοτάκη τα έχουν βρει. Η Γεννηματά αποτελεί δεκανίκι της δεξιάς. Ο κ. Τσίπρας με αυτόν τον εκλογικό νόμο χάνει.  Εγώ δεν δίνω δώρο σε κανέναν Τσίπρα, αφαιρώ 50 έδρες.» 

«Ή είσαι υπέρ του πρώτου ή ζητάς να γυρίσουμε σελίδα και να πας σε πολυκομματικές κυβερνήσεις. Δεν μπορείς να είσαι και με τα δύο. Η κατάργηση του μπόνους τελειώνει την υπόθεση της αυτοδυναμίας» τόνισε ο κ. Λεβέντης.

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση