GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένας φουσκωτός Πύργος του Άιφελ μέσα στις Γκαλερί Λαφαγέτ

Ένας πελώριος, χρυσός, φουσκωτός Πύργος του Άιφελ (μαζί με... τ' αυγά του) ίπταται εδώ και μέρες στο εσωτερικό των Γκαλερί Λαφαγέτ,...


Ένας πελώριος, χρυσός, φουσκωτός Πύργος του Άιφελ (μαζί με... τ' αυγά του) ίπταται εδώ και μέρες στο εσωτερικό των Γκαλερί Λαφαγέτ, στο Παρίσι.
Την παρακμιακή εγκατάσταση «κρέμασε» από τον θόλο του εμβληματικού παρισινού πολυκαταστήματος η διετής εναλλακτική περιοδική επιθεώρηση TOILETPAPER.
Αφορμή, η συνεργασία της επιθεώρησης με τις Gufram και Seletti για να παράγουν μαζί μία σειρά μη συμβατικών και ειρωνικών, θα έλεγε κανείς, αντικειμένων οικιακής χρήσης και επίπλων.
Η σειρά «Seletti wears TOILETPAPER» περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, πορσελάνινα πιάτα και χαλάκια, διακοσμημένα με άσχετες ποπ φιγούρες, που δημιούργησαν οι Maurizio Cattelan καιPierpaolo Ferrari. Αυτή η σχεδιαστική προσέγγιση «ερμηνεύθηκε» από το περιοδικό σε είδη επίπλωσης. Επίσης, σε συνεργασία με την Gufram, συμβατικές οικιακές συσκευές αναβαπτίστηκαν σε ριζοσπαστικά εναλλακτικά αντικείμενα. Πανδαισία!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση