GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το μήνυμα του Μητσοτάκη για τον Χουσεΐν Νταϊτσίκ

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Έλληνα που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της αιματηρής επίθεσης στο Μόναχο εξέφρασε ο πρόεδρ...


Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Έλληνα που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της αιματηρής επίθεσης στο Μόναχο εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς σήμερα έγινε η κηδεία του νεαρού στον Άρατο Ροδόπης.
O πρόεδρος της ΝΔ, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook επεσήμανε ότι «ο Χουσεΐν Νταϊτσίκ από τον Άρατο της Ροδόπης, υπήρξε θύμα του παραλογισμού της ακραίας και ανεξέλεγκτης βίας που σαρώνει στις μέρες μας την Ευρώπη».
«Ένας Έλληνας μουσουλμάνος από την πολυπολιτισμική Θράκη, που ονειρεύτηκε να ζήσει σε μία ειρηνική Ευρώπη, όπως την ονειρεύτηκαν και τη δημιούργησαν οι γενιές που προηγήθηκαν» πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.
«Εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του. Ενώνουμε σήμερα τη φωνή μας και τις δυνάμεις μας ενάντια στη βία, το φυλετικό μίσος και το θρησκευτικό φανατισμό και στέλνουμε μήνυμα ότι η Ευρώπη θα συνεχίσει να αναδεικνύει και να διασφαλίζει τις βασικές της αρχές και τις ανθρωπιστικές της αξίες πάνω στις οποίες στηρίζει την υπόσταση της» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.
Δείτε την ανάρτηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση