GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πρόεδρος της Βουλής στέλνει μήνυμα στην Κατερίνα Στεφανίδη

Τα συγχαρητήριά του εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νίκος Βούτσης, προς την πρωταθλήτρια κ. Κατερίνα Στεφανίδη για την ...


Τα συγχαρητήριά του εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νίκος Βούτσης, προς την πρωταθλήτρια κ. Κατερίνα Στεφανίδη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Άμστερνταμ.

Ο Πρόεδρος της Βουλής δήλωσε:

«Σας συγχαίρω θερμά για την κορυφαία ευρωπαϊκή επιτυχία σας, προσωπικά και εκ μέρους όλων των μελών της Βουλής των Ελλήνων. Η μεγάλη νίκη σας μας γεμίζει χαρά και περηφάνια. Σας ευχόμαστε υγεία και δύναμη στην προετοιμασία για τη συμμετοχή σας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο τον ερχόμενο μήνα».

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου με 4.81μ., επίδοση που αποτελεί και ρεκόρ αγώνων. Η 26χρονη αθλήτρια είχε εξασφαλίσει την κορυφή με τα 4.70μ. που είχε πηδήξει με την πρώτη (εν αντιθέσει με την Ρίζιχ που τα πέρασε με την δεύτερη προσπάθεια και περιορίστηκε στο ασημένιο μετάλλιο), αλλά δεν αρκέστηκε εκεί και ανέβασε κι άλλο τον πήχη. Επιχείρησε, μάλιστα, να συντρίψει το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ που είναι στα 4.86μ., αλλά απέτυχε να ξεπεράσει τα 4.94μ, και να γράψει μυθική ιστορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση