GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τραμπ εξέφρασε τη συμπαράστασή του σε Τουρκία και Γαλλία

O υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε τη συμπαράστασή του στη Γαλλία μετά τ...


O υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε τη συμπαράστασή του στη Γαλλία μετά την πολύνεκρη επίθεση στη Νίκαια και την Τουρκία όπου σημειώθηκε μια απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος.
"Θέλω να εκφράσω την πλήρη μου στήριξη στους Γάλλους πολίτες και θρηνώ για τις απώλειες της Γαλλίας ως έθνος" δήλωσε ο Τραμπ κατά την έναρξη της ομιλίας του με αφορμή την επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητάς του αντιπροέδρου του Μάικ Πενς.
"Και η Τουρκία, τόσοι πολλοί φίλοι στην Τουρκία, καλοί, θαυμάσιοι άνθρωποι. Πολλή αγωνία την νύχτα που πέρασε. Όμως μπορούμε να ελπίζουμε ότι όλα θα διευθετηθούν" πρόσθεσε ο Τραμπ.
Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε την αντίπαλό του, στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο, Χίλαρι Κλίντον, όπως επίσης τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα για την επιδείνωση της κατάστασης στην περιοχή της Μέσης Ανατολής.
"Η Μέση Ανατολή είναι σήμερα περισσότερο ασταθής από ποτέ. Η κατάσταση δεν ήταν ποτέ έτσι. Εκτός ελέγχου" υπογράμμισε.
"Είμαστε μάρτυρες ασύλληπτων φρικιαστικών ενεργειών. Και αυτό θα εντείνεται όλο και περισσότερο. Έχουμε ανάγκη από ισχύ, έχουμε ανάγκη από νόμο και τάξη" σημείωσε ο δισεκατομμυριούχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση