GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υποστηρικτές του Ερντογάν αποκεφάλισαν στρατιώτη στασιαστή

 Βάρβαρα μαρτύρια στα χέρια των πολιτών πέρασαν αρχικά από τον όχλο - υποστηρικτές του Ερντογάν - και στη συνέχεια στα κέντρα όπου μετα...


 Βάρβαρα μαρτύρια στα χέρια των πολιτών πέρασαν αρχικά από τον όχλο - υποστηρικτές του Ερντογάν - και στη συνέχεια στα κέντρα όπου μεταφέρθηκαν, οι στασιαστές στρατιώτες που παραδόθηκαν μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα, την νύχτα της Παρασκευής στην Τουρκία.
Οι εικόνες που ανεβαίνουν συνεχώς τις τελευταίες ώρες στα social media σοκάρουν με την αγριότητά τους: πολίτες χτυπούν ανελέητα με ζώνες και γκλομπ τους νεαρούς στρατιώτες, τους ξεγυμνώνουν και τους εξευτελίζουν. Ενας από αυτούς ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου.
Άλλος ένας στρατιώτης από τους πολλούς που παραδόθηκαν στην γέφυρα του Βοσπόρου,αποκεφαλίστηκε από τους ένθερμους υποστηρικτές του Ερντογάν. Τα ερωτηματικά για τον ρόλο των αστυνομικών και των ειδικών δυνάμεων μπροστά σε αυτές τις απίστευτες σκηνές είναι πολλά και η παρουσία τους πολύ... διακριτική.

Άλλη μία φωτογραφία που κάνει το γύρο του κόσμου είναι της δημοσιογράφου των «Times» Χάνα Λουσίντα Σμιθ από την στην πόλη Σιρνάκ της Τουρκίας: Δεκάδες σταρτιώτες είναι γυμνοί και στοιβαγμένοι μέσα σε έναν μεγάλο χώρο, κρύβοντας τα κεφάλια τους με τα χέρια τους.

Κατόπιν... απαίτησης του λαού για επιβολή της θανατικής ποινής στους προδότες, ο Ερντογάν δήλωσε χθες, σε θριαμβευτική επανεμφάνισή του, ότι το αίτημα επαναφοράς της εσχάτης των ποινών θα συζητηθεί στην εθνοσυνέλευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση