GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκλεψε τις εντυπώσεις με το... καλημέρα ο Ιμπάρμπο

Δεν χρειάστηκε πολύ για να δείξει τις ικανότητές του ο Βίκτορ Ιμπάρμπο. Ο Κολομβιανός άσος «έκλεψε» τις εντυπώσεις στη σημερινή προπό...


Δεν χρειάστηκε πολύ για να δείξει τις ικανότητές του ο Βίκτορ Ιμπάρμπο. Ο Κολομβιανός άσος «έκλεψε» τις εντυπώσεις στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Τέχελεν της Ολλανδίας. 

Αρχικά διότι σημείωσε γκολάρα, έστω κι αν μιλάμε για «οικογενειακό» διπλό. Έπιασε φοβερή σουτάρα από μακριά, στέλνοντας την μπάλα στο παραθυράκι και αναγκάζοντας άπαντες σε… επιφωνήματα θαυμασμού για το τελείωμά του. 

Ο 26χρονος όμως –που χρησιμοποιήθηκε στο δεξί φτερό της επίθεσης από τον Στραματσόνι- δεν έμεινε εκεί… Είχε κέφια και το επιβεβαίωσε λίγο αργότερα με μια «μαγική» κίνηση. Πάτησε την μπάλα με το ένα πόδι και με το άλλο στον αέρα την έδωσε με τακουνάκι σε συμπαίκτη του, που ήταν λίγα μέτρα πίσω του. 

Την Κυριακή, στις 19:00, ο Παναθηναϊκός θα παίξει με την Σιλφόλντε, εκεί όπου λογικά ο Ιμπάρμπο θα πάρει χρόνο συμμετοχής από τον «Στράμα» και θα έχουμε την ευκαιρία να τον δούμε να παίζει για πρώτη φορά.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση