GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη και ο διοικητής της αεροπορικής βάσης Ιντσιρλίκ

Ο διοικητής της αεροπορικής βάσης Ιντσιρλίκ στη νότια Τουρκία, που χρησιμοποιείται από τις ΗΠΑ και άλλους εταίρους στον διεθνή συνασπ...


Ο διοικητής της αεροπορικής βάσης Ιντσιρλίκ στη νότια Τουρκία, που χρησιμοποιείται από τις ΗΠΑ και άλλους εταίρους στον διεθνή συνασπισμό κατά των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία, κρατείται σε σχέση με την απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος, δήλωσε σήμερα κυβερνητικός αξιωματούχος. Πρόκειται για τον στρατηγό Μπεκίρ Ερτζάν Βαν.

Στο μεταξύ, το Πεντάγωνο ανακοίνωσε ότι ο συνασπισμός επανέλαβε τις αεροπορικές επιχειρήσεις του κατά του Ισλαμικό Κράτος από την Τουρκία, οι οποίες είχαν ανασταλεί μετά την απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος.

“Μετά από στενή συνεργασία με τους Τούρκους συμμάχους μας, άνοιξαν και πάλι τον εναέριο χώρο τους σε στρατιωτικά αεροσκάφη. Επομένως, οι αεροπορικές επιχειρήσεις κατά του Ισλαμικού Κράτους σε όλες τις αεροπορικές βάσεις στην Τουρκία έχουν επανέλθει”, αναφέρει το Πεντάγωνο σε ανακοίνωσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση