GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το αυστηρό σχόλιο του Παπαδημούλη για τις δηλώσεις του Τούρκου πρέσβη

«Χθες, ξέφυγε από αυτό που πρέπει να είναι ένας πρέσβης», ήταν το αυστηρό σχόλιο του Δημήτρη Παπαδημούλη, για τις δηλώσεις του Τούρκου πρ...


«Χθες, ξέφυγε από αυτό που πρέπει να είναι ένας πρέσβης», ήταν το αυστηρό σχόλιο του Δημήτρη Παπαδημούλη, για τις δηλώσεις του Τούρκου πρέσβη στην Αθήνα Κερίμ Ουράς, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και της Ελισάβετ Σαλαμάρα.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, είπε: «Ο Τούρκος πρεσβευτής, ο κ. Κερίμ Ουράς, οφείλει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στις δηλώσεις του. Χθες, ξέφυγε από αυτό που πρέπει να είναι ένας πρέσβης και για αυτό ανασκεύασε τις δηλώσεις του με μια γραπτή δήλωση».

O αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αναφερόμενος στο ζήτημα των οκτώ στρατιωτικών, επισήμανε: «Η ελληνική κυβέρνηση έχει πει ότι θα τηρηθούν, απολύτως, όσα προβλέπει ο νόμος και το διεθνές δίκαιο και το ελληνικό δίκαιο και νομίζω ότι πρέπει να αφήσουμε τους αρμοδίους, που είναι η Δικαιοσύνη, να κάνουν τη δουλειά τους».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση