GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανυπολόγιστες καταστροφές από τη φωτιά που καίει στη Βόρεια Εύβοια

Ανυπολόγιστη η καταστροφή από την πύρινη λαίλαπα στη βόρεια Εύβοια. Το πύρινο μετωπο ξεπερνάει τα 12-15 χιλιόμετρα και υπάρχουν εκτιμ...


Ανυπολόγιστη η καταστροφή από την πύρινη λαίλαπα στη βόρεια Εύβοια. Το πύρινο μετωπο ξεπερνάει τα 12-15 χιλιόμετρα και υπάρχουν εκτιμήσεις για 20.000 καμένα στρέμματα δάσους.

Το πρώτο φως της ημέρας δείχνει μια τεράστια οικολογική καταστροφή στην περιοχή της Λίμνης. Η φωτιά ξεκίνησε από την περιοχή Φαράκλα στις 12.00 το μεσημέρι του Σαββάτου και έφτασε σε λίγες ώρες πάνω από την παραθαλάσσια περιοχή Κατούνια της Λίμνης.

Το μέγεθος της πύρινης λαίλαπας είναι τέτοιο που οι πυροσβεστικές δυνάμεις απλά φαίνονται πολύ αδύναμες, παρά τις τιτάνιες προσπάθειες που καταβάλλουν για να την αντιμετωπίσουν.

Τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και τα ελικόπτερα ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί τις πτήσεις για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ενώ όλη τη νύχτα 120 πυροσβέστες εδιναν μάχη για να αποτρέψουν την επέκτασή της.

Στη Λίμνη έφτασε νωρίς το πρωί κυβερνητικό κλιμάκιο με επικεφαλής τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση