GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης μαινόμενος: Φραστικό επεισόδιο με Σκανδαλίδη στη Βουλή

Φραστικό επεισόδιο είχαμε στη Βουλή κατά τη συζήτηση για τον εκλογικό νόμο, μεταξύ του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Κώστα Σ...


Φραστικό επεισόδιο είχαμε στη Βουλή κατά τη συζήτηση για τον εκλογικό νόμο, μεταξύ του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Κώστα Σκανδαλίδη και του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη.

Είχε προηγηθεί η ομιλία του Βασίλη Λεβέντη, που άσκησε έντονη κριτική στο ΠΑΣΟΚ για τη στάση του κατά της κυβερνητικής πρότασης για τον εκλογικό νόμο, όταν το λόγο πήρε ο Κώστας Σκανδαλίδης.

Ξεκινώντας την τοποθέτησή του, ο κ. Σκανδαλίδης, ο οποίος μιλούσε από τις θέσεις των βουλευτών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, αποκάλεσε τον Βασίλη Λεβέντη, “καθ’ όλα συμπαθή, αλλά γραφικό”. Και σχολίασε ότι "όλοι γελάμε με όσα λέει ο Λεβέντης".

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ο οποίος παρακολουθούσε την συνεδρίαση από την τηλεόραση του γραφείου του, επέστρεψε στην αίθουσα της Ολομέλειας, πλησίασε οργισμένος τον Κώστα Σκανδαλίδη, ο οποίος συνέχιζε την ομιλία του, και τον ρώτησε φωνάζοντας: “Ντροπή σου. Με αποκάλεσες γραφικό; Είσαι δεκανίκι της ΝΔ”.

Στη συνέχεια ο Βασίλης Λεβέντης αποχώρησε, ενώ ο Κώστας Σκανδαλίδης φάνηκε να υπαναχωρεί, λέγοντας πως παίρνει πίσω την επίμαχη έκφραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση