GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ από τις απανωτές συλλήψεις παιδόφιλων

Σοκ προκαλούν οι απανωτές περιπτώσεις συλλήψεων παιδόφιλων που δρουν σε παιδικές χαρές ή άλλους δημόσιους χώρους. Στη δημοσιότητα δόθηκ...


Σοκ προκαλούν οι απανωτές περιπτώσεις συλλήψεων παιδόφιλων που δρουν σε παιδικές χαρές ή άλλους δημόσιους χώρους. Στη δημοσιότητα δόθηκαν χθες τα στοιχεία ενός 45χρονου άνδρα από την Αλβανία και ο οποίος είχε προβεί σε θωπείες και ασέλγειες εις βάρος ενός αγοριού και ενός κοριτσιού, 10 χρόνων σε παιδική χαρά του Πειραιά.
Οι ενέργειές του είχαν γίνει αντιληπτές από τους γονείς, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία. Στις 2 Ιουλίου οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ τον συνέλαβαν.Πρόκειται για τον Gramos Gega του Suleiman και της Vangjielia γεννηθέντα στις 4-8-1971 στην Αλβανία.
Εν τω μεταξύ, οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν ακόμη έναν αρρωστημένο παιδόφιλο. Έναν 33χρονο από τη Βουλγαρία, ο οποίος είχε πείσει ένα 13χρονο ανήλικο από την Αλβανία να τον ακολουθήσει. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης έδειξε στον ανήλικο βίντεο από το κινητό του για αυτά που ήθελε να του «δείξει». Η «περιέργεια» του 13χρονου και η πειθώ του δράστη οδήγησαν το ανήλικο παιδί σε μια ταράτσα ενός εγκαταλελειμμένου παιδικού σταθμού. Κάποιοι είχαν δει το δράστη και ειδοποίησαν την Αστυνομία, ενώ κάποιοι άλλοι γείτονες ήταν πιο συγκεκριμένοι καθώς έβλεπαν τη «φρίκη» να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια τους. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ έσπευσαν στην περιοχή και ανέβηκαν στην ταράτσα, όπου εντόπισαν τον 33χρονο να ασελγεί εις βάρος του ανηλίκου. Στην κατοχή του είχε και ένα μαχαίρι μήκους… 21 εκατοστών.
Εν τω μεταξύ θύμα πλεκτάνης θεωρεί ότι έχει πέσει ο 39χρονος γενικός παθολόγος από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της ασέλγειας εις βάρος της τετράχρονης κόρης του.
Ισχυρίζεται πως η εν διαστάσει σύζυγός του και η πρώην πεθερά του έστησαν τη σκευωρία με τον απώτερο στόχο να τον απομακρύνουν από το παιδί του. Όμως οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν τον εισαγγελέα και τον ανακριτή, οι οποίοι αποφάσισαν την προφυλάκισή του.
Χθες για περισσότερο από δύο ώρες ο 39χρονος απολογούνταν στον ανακριτή Θεσσαλονίκης. Μάλιστα φέρεται να κατέθεσε αίτηση εξέτασης της 4χρονης από ειδικό παιδοψυχολόγο. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες αυτό έχει ήδη γίνει στο πλαίσιο της προανάκρισης από σχετική εντολή. Ο 39χρονος ο οποίος εργάζεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, πήρε το δρόμο για τη φυλακή.

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος τύπος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση