GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα νέο φετίχ: "Οι άντρες με πληρώνουν για να τους... εκβιάζω"

Καμία, σχεδόν, δουλειά δεν είναι ντροπή. Όπως αυτή που, υποτίθεται κάνει η 28χρονη Mistress Harley - όπως είναι το καλλιτεχνικό της ό...


Καμία, σχεδόν, δουλειά δεν είναι ντροπή. Όπως αυτή που, υποτίθεται κάνει η 28χρονη Mistress Harley - όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα. Η εντυπωσιακή γυναίκα, εργάζεται ως οικονομική αφέντρα - όπως το μεταφράζουμε σε απλά ελληνικά -και πληρώνεται για να επιπλήττει και να εκβιάζει άντρες μέσω διαδικτύου!

Μια "δουλειά" αρκετά προσοδοφόρα μιας και η ίδια χρεώνει 93 δολάρια την κάθε "συνεδρία" ενώ καταφέρνει και κερδίζει καθημερινά μέχρι και 4000 δολάρια! "Έχω πάνω από 20 τακτικούς πελάτες αλλά έχω εκατοντάδες διαφορετικούς που επισκέπτονται στο σάιτ μου και πληρώνουν για να κατεβάζουν τα video clips μου", λέει στο Caters News και συνεχίζει: "Οπότε πληρώνομαι ακόμα και όταν δεν είμαι online". 

Αν θέλετε να μάθετε τη ρουτίνα της 28χρονης, μάθετε πως παίρνει τον έλεγχο των λογαριασμών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης επιχειρηματιών, αλλά και των προσωπικών τους στοιχείων όπως το online banking τους και τους εκβιάζει - φυσικά πάντα για τη δική τους ευχαρίστηση!

"Έχω τον έλεγχο της ζωής τους", λέει η νεαρή. Και φυσικά, τέτοιες πρακτικές θα θεωρούνταν παράνομες, αν δεν υπήρχε η συγκατάθεση των "θυμάτων". 

"Εθίζονται όταν το κάνουν πρώτη φορά, και πάντα επιστρέφουν. Υπάρχουν άντρες που μου έχουν στείλει τα πανάκριβα ρούχα των συζύγων τους. Κάνουν ότι τους λέω!". 

Η Harley εργαζόταν σε κανονική δουλειά γραφείου στο Σαν Φρανσίσκο, αλλά την κούρασε η ρουτίνα..."Ήθελα κάτι πιο συναρπαστικό και τότε ήταν που άρχισα να ψάχνω τρόπους να κερδίζω λεφτά online. Με τον καιρό, διαπίστωσα πως ο διαδικτυακός εκβιασμός ήταν ένα φετίχ που κέρδιζε διαρκώς έδαφος...". Η 28χρονη είναι παντρεμένη και λατρεύει το επάγγελμα της συζύγου του! "Βγάζει τόσα χρήματα που θα ήταν χάσιμο χρόνου να εργάζομαι. Προτιμώ να περνώ χρόνο με τη γυναίκα μου και να τη φροντίζω", δηλώνει από τη μεριά του. 

 

 

 

 

  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση