GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγρια κόντρα Σκουρλέτη-Μανιάτη για την περικοπή συντάξεων

Άγρια κόντρα είχε στη Βουλή ο υπουργός Περιβάλλοντος, Παναγιώτης Σκουρλέτης και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης. Η κόντρα ξεκί...




Άγρια κόντρα είχε στη Βουλή ο υπουργός Περιβάλλοντος, Παναγιώτης Σκουρλέτης και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης. Η κόντρα ξεκίνησε όταν στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής ο κ. Μανιάτης κατηγόρησε την κυβέρνηση και τον υπουργό πως ξεπουλά τα πάντα στην τρόικα και μετά κλαίει, αναφερόμενος στο Ταμείο Αλληλεγγύης Γενεών.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε τον υπουργό «υβριστή της νέας γενιάς και των συνταξιούχων» που «πετσοκόβει» συντάξεις χωρίς να ντρέπεται καθόλου.
«Ξεπουλάτε στην τρόικα και το υπερταμείο, όλο τον εθνικό πλούτο μέχρι και τη ΔΕΗ την έχετε εντάξει εκεί και μετά κλαίτε» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μανιάτης.
Αμέσως μετά ο υπουργός κάλεσε τον κ. Μανιάτη να ανακαλέσει τις χυδαίες εκφράσεις – όπως είπε – γιατί είναι ντροπή για τον ίδιο και για το κοινοβούλιο, χαρακτηρίζοντας τον ψεύτη και υβριστή.
Η ένταση συνεχίστηκε με τον κ. Μανιάτη να κατηγορεί τον υπουργό για βορεοκορεατική και παλαιοκομμουνιστική αντίληψη και τον υπουργό, σε έντονο ύφος, να λέει πως ο κ. Μανιάτης είναι βαρίδι για το ΠΑΣΟΚ.
 ΠΗΓΗ real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση