GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυκλοφοριακό έμφραγμα στην Αθήνα – Ακινητοποιημένα τα μέσα σταθερής τροχιάς – ΒΙΝΤΕΟ

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί στους δρόμους της Αθήνας, με τους οδηγούς να δοκιμάζουν τα όρια τους. Στη διασταύρωση της Μεσογείων μ...


Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί στους δρόμους της Αθήνας, με τους οδηγούς να δοκιμάζουν τα όρια τους.
Στη διασταύρωση της Μεσογείων με την Κατεχάκη η κίνηση αυτή την ώρα είναι ιδιαίτερα αυξημένη, ενώ ειδικότερα στο κέντρο της Αθήνας οι δρόμοι παρουσιάζουν πολύ αυξημένη κίνηση.
Υπενθυμίζουμε ότι οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς, (τρένα, προαστιακός σιδηρόδρομος, μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και τραμ) πραγματοποιούν από τις 8 το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από το ΤΑΙΠΕΔ, αντιδρώντας στην ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της εταιρείας συντήρησης της σιδηροδρομικής υποδομής ΕΕΣΣΤΥ, καθώς σήμερα κατατίθενται οι δεσμευτικές προσφορές.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, με ανακοίνωσή της, κατηγορεί «την κυβέρνηση για διάλυση και ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας» και δηλώνει πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται για έναν ενιαίο - σιδηρόδρομο.
«Δεν θα συνθηκολογήσουμε και δεν θα συμφωνήσουμε στο έγκλημα που διαπράττεται εις βάρος του κοινωνικού μέσου που λέγεται σιδηρόδρομος» σημειώνει η ΠΟΣ.

Δείτε το βίντεο από το Star

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση