GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι συζήτησε ο Μητσοτάκης με τον Πρωθυπουργό της Παλαιστίνης - ΒΙΝΤΕΟ

Με τον πρωθυπουργό της Παλαιστίνης, Rami Hamdallah, συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη επ...


Με τον πρωθυπουργό της Παλαιστίνης, Rami Hamdallah, συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στο Ισραήλ. 

Ο πρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε την ανάγκη μίας λύσης που θα βασίζεται στη λογική των δύο ανεξάρτητων κρατών ενώ επανέλαβε την επιθυμία της Ελλάδας να παίξει έναν ουσιαστικό ρόλο για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα της Μέσης Ανατολής.

Ο κ. Μητσοτάκης στις δηλώσεις του, έκανε λόγο για μία πολύ ουσιαστική συζήτηση με τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εξωτερικών της Παλαιστίνης, που επικεντρώθηκε στις διάφορες πτυχές του παλαιστινιακού ζητήματος, επαναλαμβάνοντας τη στήριξη της Ελλάδας σε μια λύση η οποία θα βασίζεται στη λογική των δύο ανεξάρτητων κρατών.

«Επανέλαβα, επίσης και την επιθυμία της χώρας μας να μπορεί να παίξει έναν πιο ουσιαστικό και δημιουργικό ρόλο στο πλαίσιο οποιασδήποτε διεθνούς προσπάθειας να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα, του οποίου η λύση πηγαίνει πίσω πολλές δεκαετίες και βρίσκεται στο κέντρο πολλών ζητημάτων, που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής» σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Σε λίγη ώρα ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπένζαμιν Νετανιάχου, στο Κοινοβούλιο.

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση