GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε συναγερμό η Ευρώπη - Πληροφορίες για νέα τρομοκρατική επίθεση

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι Αρχές της Ευρώπης υπό το φόβο νέας τρομοκρατικής επίθεσης. Αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις διεξάγονται σε αρκετ...


Σε επιφυλακή βρίσκονται οι Αρχές της Ευρώπης υπό το φόβο νέας τρομοκρατικής επίθεσης. Αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις διεξάγονται σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες και τα μέτρα ασφαλείας στα αεροδρόμια είναι ιδιαίτερα αυξημένα προκειμένου να αποφευχθεί ένα νέο τρομοκρατικό χτύπημα.

Οι βελγική αστυνομία συνέλαβε δύο αδέλφια, έπειτα από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής σε σπίτια στην περιοχή της Μονς και της Λιέγης, καθώς σε βάρος τους υπάρχουν υποψίες ότι σχεδίαζαν επίθεση στο Βέλγιο.

Σε ανακοίνωση της η εισαγγελία της χώρας αναφέρει ότι: «Με βάση τα προσωρινά αποτελέσματα της έρευνας, προκύπτει ότι υπήρχαν σχέδια για επιθέσεις στο Βέλγιο».

Την ίδια στιγμή, αυξημένα είναι τα μέτρα ασφαλείας στο αεροδρόμιο Σκίπχολ του Άμστερνταμ, ύστερα από αναφορές για πιθανή απειλή που δέχθηκαν οι Αρχές της Ολλανδίας.

Ισχυρή είναι η αστυνομική παρουσία εντός και εκτός του αεροδρομίου, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει επίσημα γνωστό το είδος της απειλής.

Δείτε επίσης:

Συλλήψεις υπόπτων για τρομοκρατία – Σχεδίαζαν επίθεση στο Βέλγιο

Σε συναγερμό το αεροδρόμιο του Άμστερνταμ – Αυξημένα μέτρα ασφαλείας - ΦΩΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση