GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης: Το ΠαΣοΚ και το ΚΚΕ θα γίνουν δεκανίκια της Νέας Δημοκρατίας!

Τη βεβαιότητα ότι το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ θα μετατραπούν σε «δεκανίκι» της ΝΔ και του αρχηγού της Κυριάκου Μητσοτάκη αν δεν ψηφίσουν την ...


Τη βεβαιότητα ότι το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ θα μετατραπούν σε «δεκανίκι» της ΝΔ και του αρχηγού της Κυριάκου Μητσοτάκη αν δεν ψηφίσουν την απλή αναλογική, εξέφρασε, μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 FM, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

«Αν δεν ψηφίσουν την απλή αναλογική, το μηδέν μπόνους και την ψήφο στα 17 είναι σαν να δωρίζουν 50 έδρες στον Μητσοτάκη και αυτοί θα είναι δεκανίκια του Μητσοτάκη», ανέφερε ο κ. Λεβέντης. «Στρέφομαι προς το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ ιδιαίτερα σ'αυτούς τους δύο που παγίως είχαν την απλή αναλογική ως κύριο άρθρο τους και πιστεύω τους» πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, εξάλλου, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον «δεξιών πάσης φύσεως κομματαρχών και δημοσιογράφων», όπως είπε, κατηγορώντας τους ότι έχουν εξαπολύσει προπαγάνδα εναντίον του, χαρακτηρίζοντάς τον «δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ».

«Υπάρχει μια προπαγάνδα από τη ΝΔ ότι εγώ γίνομαι δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό διαδίδουν οι δεξιοί δημοσιογράφοι και οι δεξιοί πάσης φύσεως κομματάρχες, γυρίζουν στην επαρχία και διαδίδουν ότι απεδείχθη ότι ο Λεβέντης είναι δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο κ. Λεβέντης. Διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο, ενώ υπογράμμισε ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης που δεν θα ψηφίσουν την κατάργηση του μπόνους των βουλευτικών εδρών θα είναι αυτά που ουσιαστικά θα «δωρίσουν» έδρες στη ΝΔ.

Ο κ. Λεβέντης αναφερόμενος στους χαμηλοσυνταξιούχους επανέλαβε την πρόταση του κόμματός του, λέγοντας ότι θα πρέπει να εισπράττουν μόνο μια κύρια σύνταξη, με ανώτατο όριο τα 1.500 ευρώ το μήνα, συνολικά 330.000 άτομα με τριπλές συντάξεις και 1.200.000 με διπλές προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

«Έτσι θα εξοικονομηθούν 2,5 με 3 δισ. ευρώ για να μπορείς να κόψεις τον ΕΝΦΙΑ, να δώσεις επιδόματα στις μονογονικές μητέρες, στους αναπήρους στους πολυτέκνους», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης. Καταλήγοντας, χαρακτήρισε ιδιαίτερα θετικό γεγονός την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και της ελληνικής αποστολής στην Κίνα με την προϋπόθεση -όπως είπε- να μη μείνει στις προθέσεις, αλλά να υπάρξουν αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση