GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τροχαίο με όχημα που μετέφερε παιδιά με ειδικές ανάγκες - ΦΩΤΟ

Τροχαίο ατύχημα συνέβη στις 12:00 το μεσημέρι στην είσοδο της Στυλίδας στα κεντρικά φανάρια, όταν αυτοκίνητο -τύπου βαν- του Συλλόγου Γον...


Τροχαίο ατύχημα συνέβη στις 12:00 το μεσημέρι στην είσοδο της Στυλίδας στα κεντρικά φανάρια, όταν αυτοκίνητο -τύπου βαν- του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων παιδιών ΑμεΑ βγήκε εκτός πορείας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, στο βαν επέβαιναν οκτώ παιδιά, τα οποία πήγαιναν στο κάμπινγκ στον Καραβόμυλο για μπάνιο.

Ξαφνικά, η οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το βαν έσπασε τις μεταλλικές μπάρες και βρέθηκε μέσα σε ένα πάρκο στην είσοδο της πόλης.

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, δεν τραυματίστηκε κανένα από τα παιδιά που επέβαιναν στο όχημα.

Η οδηγός, εμφανώς σοκαρισμένη, διακομίστηκε στο Κ.Υ. Στυλίδας. «Έσπασαν τα φρένα. Δεν είχα καθόλου φρένα...», φέρεται να είπε σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το τροχαίο έγινε σε ένα σημείο με αυξημένη κίνηση και μεγάλες ταχύτητες, αφού είναι τα φανάρια της παλαιάς εθνικής οδού, όπου καθημερινά διέρχονται εκατοντάδες νταλίκες και φορτηγά, που θέλουν αν αποφύγουν τα διόδια.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση