GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΘΥΜΙΖΕΙ η (επαν)εμφάνιση του Χρ. Καλογρίτσα...

Γιώργος Αλεξάτος Οι παλιότεροι-ες τη θυμόμαστε την "Πρώτη". Χωρίς τις όποιες συμβατικές δεσμεύσεις του "Ριζοσπάστη"...

Γιώργος Αλεξάτος

Οι παλιότεροι-ες τη θυμόμαστε την "Πρώτη". Χωρίς τις όποιες συμβατικές δεσμεύσεις του "Ριζοσπάστη", είχε αναλάβει τότε (στα 1986-90) να προωθήσει στην Ελλάδα τη "νέα σκέψη" του Γκορμπατσόφ, να συμβάλλει στη δημιουργία του Συνασπισμού της Αριστεράς, να πρωτοστατήσει στην προβολή και δικαιολόγηση της συμμετοχής στις αλήστου μνήμης κυβερνήσεις Τζανετάκη και Ζολώτα.

Αυτές τις μέρες θυμηθήκαμε και τον εκδότη της, τον Χρήστο Καλογρίτσα. Τον μεγαλοεργολάβο, που έκτοτε, όπως μαθαίνουμε, έχει προκόψει ακόμη πιο πολύ.

Κάτι στενές σχέσεις με τον Κώστα Καραμανλή, κάτι κουμπαριές με Πάνο Καμμένο και Χρήστο Σπίρτζη, κάποιες οικονομικές δοσοληψίες με τον πατέρα του Αλέξη Τσίπρα, κάποια σχέση εργοδότη-υπαλλήλου με τον σύζυγο της Ρένας Δούρου, μια γνωστή στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ στενή φιλία με τον Νίκο Παππά, δημοσιοποιήθηκαν ενόψει της επανεμφάνισης του Καλογρίτσα στον χώρο των ΜΜΕ. Με τηλεοπτικό κανάλι αυτή τη φορά. Το οποίο, μεταξύ των άλλων, θα στηρίζει και τον αγώνα της κυβέρνησης κατά της διαπλοκής.

Ποιας;

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση