GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτη κακοποίηση κρατουμένων σε φυλακές ανηλίκων

Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, ζήτησε τη διενέργεια έρευνας όταν τηλεοπτική εκπομπή έδειξε δεσμοφύλακες να επιτίθενται σε νεαρά αγόρια ...


Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, ζήτησε τη διενέργεια έρευνας όταν τηλεοπτική εκπομπή έδειξε δεσμοφύλακες να επιτίθενται σε νεαρά αγόρια στις φυλακές ανηλίκων.
Η εκπομπή The Four Corners του δικτύου ABC, έδωσε στη δημοσιότητα απόσπασμα από βίντεο στο οποίο νεαροί κρατούμενοι χάνουν κάθε αξιοπρέπεια όταν εξαναγκάζονται να κυκλοφορούν γυμνοί, δέχονται βίαια χτυπήματα και χημικές ουσίες από συσκευές ψεκασμού.
Ένα από τα νεαρά άτομα μάλιστα, κρατείται ανήμπορο σε μια μηχανική καρέκλα καθώς σωφρονιστικοί υπάλληλοι του έχουν δέσει τα άκρα με χειροπέδες και του έχουν φορέσει κουκούλα.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα, η εκπομπή αποτελούσε μέρος μιας έρευνας σχετικά με την κακομεταχείριση και την κακοποίηση των νέων στο Κέντρο Νεότητας Κράτησης Don Dale, στο Ντάργουϊν.
Το αγόρι στο βίντεο, ταυτοποιήθηκε ως Dylan Voller, 17 ετών, ο οποίος εκείνη την ημέρα είχε απειλήσει να βλάψει τον εαυτό του.
Ο πρωθυπουργός της χώρας Malcolm Turnbull, δήλωσε για τα περιστατικά σοκαρισμένος και επιπλέον προανήγγειλε τη διενέργεια ενδελεχούς έρευνας σε συνεργασία με την Κυβέρνηση της Βόρειας Επικράτειας.




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση