GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απαγορευμένες φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη πάνω στο νεκρικό κρεβάτι

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έφυγε από τη ζωή στις 23 Ιουλίου του 1996 ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ο Κλεισθένης, προσωπικός της φ...


Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έφυγε από τη ζωή στις 23 Ιουλίου του 1996 ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.
Ο Κλεισθένης, προσωπικός της φωτογράφος της, εκείνη τη στιγμή ζητάει από τα αδέλφια της να την φωτογραφίσει πάνω στο νεκρικό κρεβάτι.
«Ναι, είναι γεγονός ότι ο Κλεισθένης τράβηξε φωτογραφίες με την Αλίκη να έχει μόλις ξεψυχήσει. Δεν μας τις έδωσε ποτέ. Του είχαμε δώσει την άδεια να το κάνει, παρόλο που η Αλίκη ήταν πάρα πολύ χάλια στην όψη, με την προϋπόθεση να μην τις δώσει σε κανέναν. Δεν έπρεπε να τις δει κανένας ξένος, γιατί η εικόνα της ήταν αποτροπιαστική. Ήταν αμακιγιάριστη, αχτένιστη. Ο Κλεισθένης ήταν ο άνθρωπος της οικογένειας που βρισκόταν κοντά της νυχθημερόν. Τότε είχαμε τονίσει ότι πρέπει να τις καταστρέψει» παραδέχεται ο αδερφός της Αλίκης, Τάκης Βουγιουκλάκης στον Νίκο Νικόλιζα και στην εφημερίδα Freddo, 20 χρόνια μετά το θάνατο της Ελληνίδας σταρ.
Από την άλλη, ο Βαγγέλης Δασκαλάκος, γιος του Κλεισθένη δηλώνει για τις απαγορευμένες φωτογραφίες:
«Θα μπορούσα και μόνο με αυτές τις φωτογραφίες να είχα αγοράσει πολυκατοικίες όταν μου τις ζητούσαν. Δεν θα το έκανα ποτέ. Οι μύθοι πρέπει να παραμένουν μύθοι».
Τα εν λόγω στιγμιότυπα παραμένουν στα συρτάρια του αρχείου του μπαμπά του, και με αυτόν τον τρόπο τονίζεται η αξιοπρέπεια του μεγάλου φωτογράφου απέναντι στον μεγάλο μύθο που λέγεται «Αλίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση