GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραμυθένια γαμήλια τελετή στη Μύκονο - ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρώην άγγελος της Victoria's Secret, μοντέλο Άνα Μπεατρίς Μπάρος  και ο Αιγύπτιος μεγιστάνας Καρίμ Ελ Σιάτι, που τρέφει λατρεία γ...


Ο πρώην άγγελος της Victoria's Secret, μοντέλο Άνα Μπεατρίς Μπάρος  και ο Αιγύπτιος μεγιστάνας Καρίμ Ελ Σιάτι, που τρέφει λατρεία για την Ελλάδα εξαιτίας της ελληνικής καταγωγής της μητέρας του, παντρεύτηκαν στη Μύκονο, σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο του νησιού σε κλειστό κύκλο.
Μια δεύτερη γαμήλια τελετή ...ανοικτή σε φίλους και συγγενείς του ζεύγους πραγματοποιήθηκε στην παραλία της Λιας με το σκηνικό να θυμίζει κάτι από παραμύθι και την γέφυρα από λουλούδια να κλέβει την παράσταση.
Η εκδήλωση ξεκίνησε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα με τους άνδρες ασφαλείας σε εγρήγορση λόγω των υψηλών προσκεκλημένων. Όταν ο γαμπρός φίλησε την νύφη στο χέρι και το πρόσωπο, οι 500 καλεσμένοι, πολλοί από τους οποίους έφτασαν με καθυστέρηση, ξεσπασαν σε χειροκροτήματα και ...σφυρίγματα!
Αυτό που μαγνήτισε τα βλέμματα όλων ήταν το μακρύ δαντελένιο πέπλο της νύφης, ενώ θετικά σχόλια απέσπασε και η ορχήστρα που έπαιζε κλασσική μουσική.
Σύμφωνα με πληροφορίες, για τις ανάγκες της εκδήλωσης δούλεψαν περισσότερα από 1.000 άτομα.
Δείτε το βίντεο από το Mykonos Live Tv:


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση