GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άναψαν τα αίματα στην επιτροπή για τα δάνεια των κομμάτων

Σκληρή κόντρα ξέσπασε μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης στην εξεταστική επιτροπή για τη δανειοδότηση των κομμάτων, με τους βουλευτές...


Σκληρή κόντρα ξέσπασε μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης στην εξεταστική επιτροπή για τη δανειοδότηση των κομμάτων, με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να υψώνουν τους τόνους.
Συγκεκριμένα στην τοποθέτηση του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νεκτάριος Σαντορινιός, αναφερόμενος στα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, χρησιμοποίησε την έκφραση «εκπρόσωποι των καναλαρχών», γεγονός που προκάλεσε την έκρηξη των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Σταμάτη και Κώστα Τζαβάρα.
Σε πολύ έντονο ύφος και χτυπώντας με το χέρι του το έδρανο ο κ. Σταμάτης χαρακτήρισε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «ψεύτη» και «συκοφάντη» .
«Είσαι ψεύτης και συκοφάντης, ως εδώ και μη παρέκει. Τώρα θα ανακαλέσεις. Δεν ντρέπεσαι καθόλου;», είπε.
Στη συνέχεια ο κ. Τζαβάρας πήρε τον λόγο και σημείωσε πως:
«Όποιος πιστεύει ότι εδώ μέσα δεν βρίσκονται εκπρόσωποι του λαού, αλλά εκπρόσωποι συμφερόντων είναι βαθιά νυχτωμένος και γρήγορα θα πάει στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας».
Ο πρώην υπουργός Δημήτρης Σταμάτης σε τοποθέτηση του που ακολούθησε επισήμανε:
«Είναι βίαιη προσβολή να μας αποκαλούν εκπροσώπους των καναλαρχών. Εμείς δεν ασχολούμαστε με τον ΣΥΡΙΖΑ ακόμη. Ασχολούμαστε με τα δάνεια του δικού μας κόμματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση