GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λάζαρ: Δεν μπορώ να βλέπω τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ

Πικραμένος από τον τρόπο με τον οποίο «αναγκάστηκε» να φύγει από τον ΠΑΟΚ δήλωσε ο Κοστίν Λάζαρ, ο οποίος εκτόξευσε τα «πυρά» του εναντ...


Πικραμένος από τον τρόπο με τον οποίο «αναγκάστηκε» να φύγει από τον ΠΑΟΚ δήλωσε ο Κοστίν Λάζαρ, ο οποίος εκτόξευσε τα «πυρά» του εναντίον και του Ηρακλή.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρουμάνο στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, «Metropolis»
Για την κατάσταση που βρίσκεται τώρα μετά τον τραυματισμό του: «Περιμένω, γιατί έρχομαι από μια δύσκολη περίοδο. Είχα έναν τραυματισμό και πρέπει να βρει μια ομάδα τώρα, αν και είναι δύσκολο γιατί κανένας δεν με εμπιστεύεται σε σχέση με τις δυνατότητές μου πλέον».
Για το μέλλον του: «Έχω προτάσεις, προτιμώ να συνεχίσω να αγωνίζομαι στη Super League, αλλά μπορεί να πάω και στη Football League. Σκέφτομαι και την προπονητική».
Αν θέλει να μείνει στη Θεσσαλονίκη: «Δεν με ενδιαφέρει αυτό τώρα, δεν θέλω να τελειώσω την καριέρα μου έτσι. Ήμουν σε υψηλό επίπεδο. Δεν πρέπει να έχουν αμφιβολίες οι ομάδες για μένα. Δεν είχα επαφή με τον Άρη».
Αν είδε το Άγιαξ – ΠΑΟΚ: «Δεν το είδα, δεν μπορώ να βλέπω τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Δεν αισθάνομαι καλά να βλέπω τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Πριν τρία χρόνια περίμενα να μείνω, είχα αρνηθεί τα πάντα για τον ΠΑΟΚ και τελικά δεν μου ανανέωσαν το συμβόλαιο. Έμεινα έξι μήνες εκτός και δεν ήμουν σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Δεν άξιζα να φύγω από τον ΠΑΟΚ, υπήρχαν και άλλοι ποδοσφαιριστές που έρχονταν από τον πάγκο και παρέμειναν, ενώ εγώ είχα φύγει. Έχω καλά συναισθήματα τώρα για τον ΠΑΟΚ, δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά, για κάποια πρόσωπα έχω αρνητικά συναισθήματα. Υπάρχει μια πρόταση και από τη Ρουμανία».
Από ποιους έχει παράπονα: «Είχα την ευκαιρία και προτάσεις όσο ήμουν στον ΠΑΟΚ, δεν τα παράτησα και παρέμεινα εκεί. Δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα, δεν θέλω να ανοίξω πόλεμο».
Για τον Ηρακλή: «Πολύ άσχημα τα σχόλιά μου για τον Ηρακλή. Έμεινα εκτός για επτά μήνες, δεν έφταιγα εγώ. Τι να κάνω τώρα; Να ανοίξω πόλεμο και με τον Ηρακλή; Δεν θέλω να μιλήσω για τα άτομα που είναι εκεί. Προσπάθησα να μιλήσω μαζί τους, αλλά δεν έγινε τίποτα. Δεν πληρώθηκα από τον περασμένο Οκτώβριο. Προσπαθώ να επανέλθω αγωνιστικά».
Για τον Ηρακλή της νέας σεζόν: «Δεν βλέπω καλά τα πράγματα για τον Ηρακλή. Δεν πιστεύω ότι θα κάνει κάτι καλό φέτος. Δεν είναι καλή η κατάσταση για τον σύλλογο. Έχουν παίκτες με ποιότητα και μπορούν να πάνε σε μεγαλύτερη ομάδα».
Αν ήταν κοντά του ο Νίκος Παπαδόπουλος κατά τη διάρκεια του τραυματισμού του: «Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για αυτό».
Για τα συναισθήματά του από το πέρασμά του από την Ελλάδα: «Δεν έχω κακά αισθήματα για τις ομάδες, απλά δεν είχα καλό τέλος μαζί τους. Είχα τραυματιστεί και στο παρελθόν, είμαι στα 35 πλέον και δεν με εμπιστεύονται οι ομάδες. Πλέον είμαι καλά».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση