GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα χέρια της αστυνομίας για δωροληψία υπάλληλος Πολεοδομίας

Συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, 48χρονος διοικητικός υπάλληλος Πολεοδομίας δήμου της Αττι...


Συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, 48χρονος διοικητικός υπάλληλος Πολεοδομίας δήμου της Αττικής και 58χρονος ιδιώτης, αρχιτέκτονας - μηχανικός, κατηγορούμενοι για δωροληψία υπαλλήλου και άμεση συνέργεια σε δωροληψία υπαλλήλου, αντίστοιχα, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας.

Προηγήθηκε καταγγελία 47χρονης συνιδιοκτήτριας καταστήματος, σχετικά με πράξεις που έλαβαν χώρα κατά τη διευθέτηση πολεοδομικής παράβασης, για την οποία της είχαν επιβληθεί διοικητικά πρόστιμα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η 47χρονη απευθύνθηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες δήμου της Αττικής, ενώ την υπόθεσή της ανέλαβε ο 48χρονος διοικητικός υπάλληλος της Πολεοδομίας. Αυτός την ενημέρωσε ότι η υπόθεσή της είναι ιδιάζουσα, όμως μπορεί να διευθετηθεί και την παρέπεμψε στον 58χρονο ιδιώτη αρχιτέκτονα-μηχανικό, τον οποίο και της σύστησε ως συνεργάτη του.

Σε διαδοχικές επικοινωνίες που είχε η καταγγέλλουσα με τον 58χρονο, της ζήτησε το χρηματικό ποσό των 1.100 ευρώ, μέρος του οποίου θα αποτελούσε την αμοιβή του για τη διευθέτηση της υπόθεσης, ενώ το υπόλοιπο προοριζόταν για τον 48χρονο, ο οποίος θα ολοκλήρωνε άμεσα τη διαδικασία και θα μεσολαβούσε στη διαγραφή των προστίμων.

Μετά τη διευθέτηση της υπόθεσής της, συμφωνήθηκε η παραλαβή των χρημάτων να γίνει από τον 58χρονο αρχιτέκτονα-μηχανικό στο κατάστημα της 47χρονης και αυτός στη συνέχεια θα παρέδιδε μέρος του ποσού στον 48χρονο διοικητικό υπάλληλο.

Στη συνάντησή τους η καταγγέλλουσα παρέδωσε στον 58χρονο το χρηματικό ποσό που είχαν συμφωνήσει, προσημειωμένο, και συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, ενώ στη συνέχεια εντοπίστηκε και συνελήφθη και ο 48χρονος διοικητικός υπάλληλος στον επαγγελματικό του χώρο.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση