GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βούτσης: Καταδικάζουμε την αιματηρή επίθεση στη νότια Γαλλία

Κατηγορηματικά και απερίφραστα η Βουλή των Ελλήνων καταδικάζει τη βάρβαρη και πολύνεκρη επίθεση στη Νίκαια, τονίζει σε δήλωσή του ο πρόεδ...


Κατηγορηματικά και απερίφραστα η Βουλή των Ελλήνων καταδικάζει τη βάρβαρη και πολύνεκρη επίθεση στη Νίκαια, τονίζει σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Σώματος, Νίκος Βούτσης.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Βουλής, η δήλωση αυτή εκφράζει τα ομόθυμα αισθήματα του συνόλου των μελών της Διάσκεψης των Προέδρων που συνεδρίασε σήμερα.

«Καταδικάζουμε με τρόπο κατηγορηματικό και απερίφραστο την αιματηρή επίθεση στη νότια Γαλλία και εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για τη βάρβαρη πράξη που προξένησε τον θάνατο και τον βαρύ τραυματισμό πολλών δεκάδων ανθρώπων» αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Βούτσης και προσθέτει: «Η Βουλή των Ελλήνων εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη της προς τις οικογένειες των θυμάτων, καθώς και προς την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της φίλης χώρας».

 

Δείτε επίσης:

Συλλυπητήρια του Παυλόπουλου στον Ολάντ

Ο Κοτζιάς εξέφρασε την αλληλεγγύη του στον Γάλλο ομόλογό του

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση