GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανεβάζουν πήχη στην ΑΕΚ

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League έκανε την Πέμπτη η ΑΕΚ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) με την Σεντ Ετιέ...


Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League έκανε την Πέμπτη η ΑΕΚ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) με την Σεντ Ετιέν στο «Ζοφρουά Γκισάρ».
Στις τάξεις των οπαδών της ομάδας επικρατεί ενθουσιασμός εν όψει του επαναληπτικού στο ΟΑΚΑ, όμως αυτό δεν ισχύει και για τους ανθρώπους του συλλόγου (ποδοσφαιριστές, προπονητικό επιτελείο και διοίκηση).
Στον «Δικέφαλο» αναγνωρίζουν ότι έκαναν μία καλή εμφάνιση στη Γαλλία, όμως δεν έχουν καταφέρει να πάρουν την πρόκριση και χαρακτηρίζουν ακόμα τους Γάλλους για να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο στην επόμενη φάση της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA.
Η «Ένωση» είναι αναγκασμένη να σκοράρει και παράλληλα να είναι το ίδιο καλή η άμυνά της, όπως συμβαίνει από τα φιλικά προετοιμασίας.
Οι παίκτες του Τιμούρ Κετσπάγια με την ώθηση που θα τους δώσουν οι οπαδοί θα προσπαθήσουν να κρατήσουν αρχικά το «μηδέν» στα μετώπισθεν και στη συνέχεια να ψάξουν το γκολ, με το οποίο θα μπορέσουν να πιστέψουν στην πρόκριση.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση